ИЗВЪНРЕДНО: Феновете на ЦСКА с мощна атака срещу Цветомир Найденов

Вижте подробности

ИЗВЪНРЕДНО: Феновете на ЦСКА с мощна атака срещу Цветомир Найденов

Официалният сайт на ЦСКА публикува обръщение на „червените“ фенове от Трибуна Сектор Г, което Novsport.com предоставя на своите читатели без редакторска намеса:

"Макар и в малко по-късен час решихме новата ни рубрика за “най-жалките и незначителни същества на планетата“ да продължи и в съботния ден. Така или иначе вече пропуснахме един епизод в петък, все пак в момента имаме далеч по-важни теми за обсъждане от една жалка амеба, помислила себе си за добре развит и сложно устроен висш гръбначен организъм. А и ако трябва да сме честни, малко го позабравихме… но това едва ли е изненада, все пак дори неговите дългогодишни екс бизнес партньори също не го броят за жив, въпреки ежедневните му жалки напъни да бъде висша инстанция по всички теми от обществено значение, отразявани единствено от медиите – в слугинаж на господарите му.

Четвърти ден поред Цветомир Найденов упорито мълчи по въпросите, които любезно отправихме към него. Да се чуди човек как този словоохотлив господин, живеещ в социалните мрежи, все още не е намерил време да отговори на питанията, които армейската общност има към него. Какво ли му е попречило да напъне липсващите си мозъчни гънки и да направи това, което най-добре умее, а именно да дрисне... така де, да драсне някое статусче по темите? Разбира се, за нас това не е загадка. Добре знаем, че той чете публикациите ни. Навярно по няколко пъти.

Все пак сме лео озадачени от последната му вчерашна мозъчна диария. Вероятно продиктувана от факта, че денят беше петък. Считаме за възможно това да му навява болезнени спомени от отминалите времена, когато бившият му бизнес партньор, помещаващ се в Дубай, все още беше тук. Вероятно гъдел или сърбеж в областта на спомените го е подтикнал да облекчи болката си с пореден мисловен напън.

Този път Найденов е опитал да упражни хумора си на тема телевизионни права. Дотук нищо изненадващо – все пак въпросният бизнесмен е интимна изтривалка на единственият, печелещ от настоящите и дискутирани занапред договори за правата. Логично е да получи подкрепа от прислугата си.

Какво основание да се изказва по темата обаче има собственикът на отбор с фенска маса, наброяваща едно средностатистическо семейство - от онези, които не си плащат тока и гледат коне на терасата си? Какъв интерес генерира отборчето му, дори и с крадено име? Всички сме наясно, че дори и някои от роднините на футболистите му биха предпочели да гледат предавания като “Бразди“ и “Малката булка“ пред футболен мач на услужливо обслужваното от медиите отборче.

Отново питаме, но отговор едва ли ще последва… Въпреки всичко ще дадем добронамерен съвет на Цветомир Найденов, тъй като виждаме, че нивото е ниско. Хората казват, че обкръжението е определящо - може би е време да спре да се вижда с нискоинтелигентни хора. Добро начало би било да премахне огледалата от дома си."

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки