СЛЕД КАТО СИ ПОИГРА С ОГЪНЯ: Реал М спечели срещу последния и докосва титлата (ВИДЕО)

Тимът на Зидан вече има две точки преднина на върха в класирането на "Ла Лига"

СЛЕД КАТО СИ ПОИГРА С ОГЪНЯ: Реал М спечели срещу последния и докосва титлата (ВИДЕО)
Реал Мадрид с огъня, но спечели с 1:0 гостуването си на последния Еспаньол от 32-ия кръг на Ла Лига. Каземиро реализира в 45-ата минута след страхотна асистенция на Карим Бензема с пета. С успеха Реал Мадрид взе преднина от две точки пред Барселона на върха в класирането.
 
Още в началото домакините профукаха добри възможности, след като Адриан Ембарба и Сержи Дардер нямаха шанс пред гола. Това принуди Зинедин Зидан да даде указания на играчите си и те успяха да изнесат действията в по-предни позиции. Това даде резултат и Реал можеше да вкара, но последователно Каземиро и Рамос нямаха шанс.
 
Играта определено живна, като положенията се редуваха и пред двете врати, но попадение не падаше. След половин час Еспаньол поиска дузпа за нарушение на Рамос срещу Лей, но реферите подминаха ситуацията.
 
Малко преди края на полувремето и Реал имаше претенции за дузпа, но отново не последва такава. Така се стигна до 45-ата минута, когато гостите вкараха. Отбраната на домакините сгреши и позволи на Бензема хитро да изведе Каземиро, който опъна мрежата за 0:1.
 
 
Еспаньол започна силно и втората част, но нов пропуск направи  Лей. Постепенно "кралете" изцяло взеха инициативата.
 
Играчите на Зинедин Зидан разчитаха на многоходови разигравания, които изнервяха домакините. Еспаньол се опита да изравни, но Куртоа спаси удар на Томас. До края Реал не допусна сериозно положение пред вратата си и заслужено си взе победата и трите точки.  

Стартови състави:

Еспаньол: Диего Лопез, Гомез, Бернардо, Кабрера, Дидак, Ембарба, Лопез, Рока, Дардер, Леи, Томас

Реал (Мадрид): Куртоа, Карвахал, Рамос, Варан, Кроос, Марсело, Каземиро, Валверде, Иско, Азар, Бензема

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки