Съдийски скандал взриви мач в Испания! (ВИДЕО)

Майорка вкара пет на Селта, тимът от Виго е опасно близо до изпадащите

Съдийски скандал взриви мач в Испания! (ВИДЕО)

Майорка разби с 5:1 Селта като гост в мач от 33-ия кръг на Ла Лига. Срещата беше белязана от съдийски грешки!

В седмата минута домакините откриха резултата от несъщестуватаща дузпа. Реферът маркира нарушение на Санти Мина, който не закачи Дани Родригес. Решението му обаче беше категорично - наказателен удар. Той беше реализиран от Анте Будимир. 

 
В 21-ата минута не стана ясно дали топката премина голлинията на домакините с пълния си обем. Липсата на технология на голлинията остави въпроса нерешен, а съдията сметна, че няма гол.
 
 
В 28-ата Кучо Ернандес завъртя топката в долния ляв ъгъл на вратаря - стражът не помръдна - 2:0. В 41-ата Алехандро Посо вкара за 3:0. В 44-ата Нолито беше на прага да отбележи зрелищен гол, но топката срещна гредата около сглобката.
 
В 49-ата съдията даде леко пресилена дузпа за гостите от Виго, която Яго Аспас реализира със силен и много точен удар. В 52-ата Анте Будимир се пребори със съперник и сам срещу вратаря насочи технично към ъгъла. В 60-ата Майорка вкара пети гол. Ветеранът Салва Севийя отбеляза превъзходно попадение с изстрел от 25 метра. Той завъртя топката с вътрешен удар и се разписа с помощта на гредата за 5:1.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки