Ясни са първите 3 летни попълнения на Нефтохимик

И тримата са родени през 1998 година

Ясни са първите 3 летни попълнения на Нефтохимик

Станаха ясни първите три нови попълнения в лятната селекция на Нефтохимик.

Към отбора се присъединиха защитникът Живко Жеков, нападателят Виктор Янев и плеймейкърът Иван Михайлов.

И тримата са родени през 1998-а година и са част от този най-продуктивен набор в последните години в школата на Черноморец.

Жеков през есента игра в Поморие, след което се завърна при акулите, но пандемията от коронавирус сложи преждевременен край на сезона. Виктор Янев също беше при акулите, а преди това носеше екипа на Пирин (Благоевград).

Иван Михайлов игра през последните две години в Черноморец (Балчик) във Втора лига, а след отказването на този клуб от професионалния футбол трябваше да търси ново предизвикателство. Най-напред започна подготовка с третодивизионния Черноморец (Бургас), но от два дни е при зелените, които все пак ще играят едно ниво по-високо.

Селекцията в Нефтохимик продължава и в следващите дни ще станат ясни още нови попълнения, които ще бъдат от Първа и Втора лига.

Договорени са вече и първите три контроли на отбора за лятото. Първата ще бъде по-лека и сработваща, затова в края на седмицата новият старши треньор Викторио Павлов ще види тима си в проверка с юношите (старша възраст) на Черно море (Варна). Другите две контроли са срещу Карнобат на 11.07 и срещу новака във Втора лига Добруджа на 15.07.

Програмата до края на първата седмица предвижда двуразови тренировки, а от вчера към мъжкия тим се присъединиха и няколко момчета от старшата възраст: Милен Раев, Димитър Примов, Християн Панов, Богослав Петков, Валентин Чобанов и братята Генчо и Коста Далеви. При мъжете е качен и вратарят Димитър Алтънов, роден през 2006 година.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки