Етър без право на грешка срещу Витоша

"Болярите" посрещат съперника си на "Ивайло" в 18:30ч.

Етър без право на грешка срещу Витоша

 Отборът на Етър посреща днес от 18,30 часа на стадион "Ивайло" във Велико Търново вече изпадналия тим на Витоша Бистрица в двубой от група А на втората осмица в efbet Лига. Домакините нямат право на грешка, ако не искат да последват съперника във Втора лига през новия сезон.Етър е в битка за второто място в групата с Царско село, който по-късно приема Черно море.

В случай, че Царско село и Етър завършат с равен брой точки, то "болярите" ще се спасят, тъй като имат предимство в мачовете от редовния сезон. Всички играчи на "виолетовите" са на линия. В последния кръг момчетата на треньора Петко Петков направиха 2:2 с Черно море като гост, като попаденията отбеляаха Боджадж и Милчо Ангелов.

И двамата ще стартират от първата минута днес и се очаква да изиграят важна рола.

Около Витоша имаше много медиен шум в последната седмица. Първо се появи новината, че четирима играчи и физиотерапевтът са заразени с коронавирус. След това се оказа, че всички са здрави, но мачът с Царско село беше отложен с 24 часа. След загубата пък треньорът Асен Букарев се забърка в скандал, като сподели, че е получавал обаждания Витоша да не се напъва. Проведе се разследване и в крайна сметка наставникът заяви, че не е бил разбран правилно

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки