ДРАМА! Поне четирима от ЦСКА пропускат дербито с Лудогорец

Трима "армейци" са наказани, Евандро е пострадал във финала срещу Локо Пд

ДРАМА! Поне четирима от ЦСКА пропускат дербито с Лудогорец

 ЦСКА не само загуби финала за купата, но и поне 4-ма от основните си играчи за предстоящия двубой с Лудогорец за първенство. Със сигурност аут за срещата са наказаните Малинов, Пинто и Антов. Първият беше изгонен с два жълти картона срещу Локо Пд. Халфът си ги изработи по обичайния начин с груби близания. Пинто пък вече натрупа 9 жълти картона и е аут за двубоите с Лудогорец и Локо Пд за първенство на 9 юли. В допълнение Антов за пети път видя жълтия цвят и е със спрени права за една среща.

Това обаче не е всичко. Евандро е пострадал сериозно във финала, като има съмнения за счупена костица на ръката. Днес ще стане ясно какво е състоянието му, след като е минал преглед с рентген. Нападателят няма да играе срещу Лудогорец.

Под въпрос е и Енрике. Крилото влезе като смяна във финала, но след това самият той бе заменен след тежък удар в коляното. Така цели петима футболисти може да са аут.
Място сред титулярите срещу Лудогорец ще намери Гълъбов в центъра на защитата. В халфовата линия най-вероятно ще започнат Тиаго и Жеферсон, а Белтра-ме ще е зад нападателя. По фланговете пък ще атакуват Кери и Джеси.

Билетите за мача с Лудогорец вече са в продажба на обичайните цени - 12 лв. за сектор А, 8 за В и 6 за Г.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки