Крушарски: С бюджет от 15 милиона ставаме шампиони

Ако Марселиньо е съгласен на 2500 долара заплата, му я давам веднага и да идва, каза босът на Локо Пд

Крушарски: С бюджет от 15 милиона ставаме шампиони

 "Бюджет между 15 и 20 милиона лева е нужен за атака на титлата", заяви босът на Локомотив Плов­див Христо Крушарски. "Ло­комотив може да стане шампион, когато аз или ня­кой дойде да ми помогне да направим бюджета 15-20 милиона лева. Иначе, ако стане нещо и спечелим титлата, то ще стане слу­чайно. А аз в случайности не вярвам. Аз вярвам в реал­ните неща", коментира босът на черно-белите пред Нова телевизия.

"Нашият народ е из­страдал. Той е минал през много перипетии на демо­крацията. Много се е блъ­скал, много е мачкан. Зато­ва най-голямата емоция и най-голямата радост за мен е, че хората, които на­времето са градили, прави­ли и радвали на стадиони­те, се връщат пак да се радват на успехите на лю­бимия си отбор", добави бизнесменът.

Пред "Тема Спорт" Кру­шарски пък коментира въз­можността звездата на Лудогорец Марселиньо да стане част от смърфовете, каквито информации се появиха през седмицата. "Бруно Акрапович каза една много умна приказка, която подкрепям. Ако иска 2500 долара заплата, му я давам веднага и да идва. При нас си има ред и поря­дък. Всяко нещо си има цена и се знае колко е", категори­чен бе босът на Локо Плов­див.

Договорът на бразилеца с разградчани изтича и ня­ма да бъде подновен. Близ­ки до бразилеца са го пред­ложили на смърфовете, но вероятността той да заи­грае на "Лаута" е нищожна.

Вчера бизнесменът има­ше среща със спортните хора в клуба - директора Ге­орги Иванов-Гонзо и съвет­ника Чавдар Цветков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки