Сензациите в пресата: В Левски чакат по една заплата днес, Тити се изолира

Офертата на Трабзон за Неделев е 1 милион лева, Деян Лозев отново излиза халф и още…

Сензациите в пресата: В Левски чакат по една заплата днес, Тити се изолира

Сензациите в пресата днес, вторник, 07 юли 2020 година:

„Меридиан мач“: Тити се изолира

Един от собствениците на Левски - Костантин Папазов, от понеделник се е самоизолирал. Причината за това е, че Тити присъства на двубоя между Царско село и Черно море. След срещата той е честитил победата на Илиан Илиев, както и рождения му ден. Заради тази близост Папазов дори си е направил PCR тест. Резултатът от него трябваше да стане ясен снощи. Според запознати Папазов е приел доста тежко новината за заразените футболисти от Царско село и Черно море. Причината е, че той има куп ангажименти около Левски.

„Тема спорт“: Офертата на Трабзон за Неделев е 1 милион лева

Офертата на Трабзонспор за Тодор Неделев е 500 000 евро, около 1 милион лева, разбра "Тема Спорт". През миналата седмица главният прокурист на канарчетата Асен Караславов призна, че в клуба е постъпило официално предложение от борещия се за титлата в Турция клуб. Той не пожела да уточни сумата, но заяви, че решението ще е изцяло на Неделев. Според запознати канарчетата искат да продадат национала, за да може в клубната каса да влязат свежи постъпления. Самият футболист обяви след двубоя с Дунав Русе, че вече му е дошло времето за ново излизане в чужбина след неуспешния опит с Майнц 05 преди години. И Тодор призна, че става въпрос за Трабзонспор и че след края на шампионата ще обяви решението си дали ще приеме предложението. В Ботев ще се опитат по време на финалните преговори, ако Неделев каже "да", да вдигнат цената на 600 000 евро.

„Меридиан мач“: „Сините“ очакват по една заплата днес

Играчите на Левски ще имат и финансов стимул преди гостуването на Лудогорец утре. Според запознати очаква се днес или най-късно във вторник да получат по една заплата. Както е известно, на „Герена” дойдоха свежи средства, след като бе привлечен първи спонсор от началото на ерата „Сираков”. „Сините” се похвалиха със сътрудничество с PalmsBet. Компанията реши да подаде ръка на отбора, който се намира в тежък момент.

„Тема спорт“: Деян Лозев отново излиза халф

Лекарският щаб на Левски успя да възстанови Деян Лозев за утрешното гостуване на Лудогорец. фланговият играч започна като титуляр срещу Славия. Той обаче остана на терена само 45 минути, защото получи контузия. Интересното бе, че Георги Тодоров го използва в халфовата линия, а не на крилото, където по традиция действаше Станислав Иванов. Лозев бе привлечен на "Герена" по време на зимната пауза от Арда. Той бе взет за резерва на капитана Живко Миланов на десния бек. След като Миланов прекрати кариерата си, в тази зона е ползван Ивайло Найденов. Лозев има 5 шампионатни мача за сините, като в 2 от тях е бил на терена по 90 минути - при 2:2 срещу Черно море на "Тича" и 1:2 от Славия на "Герена" в редовния сезон. Проблеми измъчват и крилото Здравко Димитров. Той се включи в края на съботния мач срещу белите. Попадането му в групата за Разград не е сигурно заради травма. Сините имат големи проблеми по окомплектоването на състава, след като клубът бе напуснат преди броени дни от Милан Миятович, Кали Тиам, Филипе Нашименто и Дени Алар.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки