Ветерани на Ботев Пд подкрепиха Георги Самуилов

Вижте какво написаха легендите на "канарчетата"

Ветерани на Ботев Пд подкрепиха Георги Самуилов

Ветерани на Ботев Пд изразиха подкрепа към собственикът на клуба Георги Самуилов и го призоваха да продължи да издържа "жълто-черните".

Ето и позицията на ветераните, публикувана на официалната страница на Ботев Пд:

"Уважаеми Ботевисти,

Използваме трибуната на официалния сайт на Клуба, за да изразим своята подкрепа към г-н Георги Самуилов и ръководството на Клуба.

Ние, като легенди на най-стария футболен Клуб в България, следим със загриженост процесите, случващи се в нашия любим отбор. В последно време ставаме свидетели на организирана атака срещу г-н Самуилов, подета от група фенове и целяща той да не бъде част от нашия клуб.

Нашето мнение категорично е, че г-н Самуилов трябва да продължи да издържа Ботев (Пловдив). Имаме информация, че благодарение на него са изчистени множество задължения към фирми, доставчици и структури, към които Ботев е натрупал задължения през годините.

Освен това, отборът разполага с добър бюджет за нашите стандарти и пътят, по който е поел – налагане на собствени кадри от школата, е точно това, което ние искаме да виждаме. В Клуба се работи със спокойствие и атмосферата е далеч по-добра от тази, която беше до преди известно време.

Евентуалното напускане на г-н Самуилов би довело до сериозен трус в нашия любим клуб, което по никакъв начин не кореспондира с нашето желание.

Затова ние призоваваме цялата „жълто-черна“ общественост към обединение, защото само заедно можем да върнем Ботев на върха. Нашият Клуб винаги е бил най-силен, когато заедно като юмрук сме преодолявали трудностите по пътя ни.

През годините нашият Клуб е претърпявал сериозни катаклизми, като винаги е намирал начин да се вдигне от дъното и да покаже кой е отборът на Пловдив. Нека за пореден път докажем, че ботевизмът е символ на любовта, на красотата, вярата и борбата и заедно с г-н Самуилов да постигнем множество успехи и купи за нашия любим отбор.

С уважение,

Петър Зехтински, Атанас Пашев, Марин Бакалов, Костадин Танев, Костадин Костадинов, Иван Занев, Благой Блангев, Антим Пехливанов, Димитър Младенов, Трифон Пачев, Георги Георгиев – ветерани на Ботев (Пловдив)"

Французи и белгийски искат талант на Ботев (Пд)

Кристиан Нвачукву е следен от чужбина

Керкез негодува срещу съдийството за мача с Черно море

Треньорът на Ботев (Пловдив) очевидно не бе напълно доволен

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Керкез: Заслужавахме да победим, получи се приятен мач

Треньорът на Ботев (Пловдив) похвали противника

Керкез призна: Преговаряме с ЦСКА за Шопов

Треньорът на Ботев (Пловдив) не крие, че иска халфа

Ботев (Пловдив) и Хебър завъртяха 0:0 на Коматево

Двата тима така и не успяха да се победят

Ботев (Пловдив) ще подпише с трима на проби

Това призна треньорът на отбора Душан Керкез

Керкез: Ръководството прави всичко по силите си, за да привлече защитник

Треньорът на Ботев (Пловдив) остана доволен от успеха над датския Вейле

Николов: Надявам се Ботев (Пловдив) да бъде трамплин за Европа

Новият нападател на "канарчетата" е ентусиазиран от трансфера си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки