РЕШЕНО: Гризман остава в Барса

Французинът беше свързван с трансфер това лято

РЕШЕНО: Гризман остава в Барса

 Нападателят на Барселона Антоан Гризман ще остане в клуба, разкри Sport.es. Изданието твърди, че французинът е получил уверение от ръководството, че на него ще се разчита и занапред. Новината идва няколко дни след информациите, че сестрата на световния шампион Мод, която е и негов личен агент, е поискала среща с шефовете на Барса, за да изясни бъдещето на Гризман.

След трансфера си от Атлетико Мадрид на "Камп Ноу" миналото лято френският национал имаше много трудни моменти. Под ръководството на Кике Сетиен той все по-често започна да остава на резевната скамейка, но при успеха срещу Виляреал с 4:1 изигра силен мач и вкара красив гол. Медиите веднага отбелязаха, че Сетиен е променил системата и Гризман се е чувствал много по-удобно, за което говори и комбинацията между него и Лионел Меси при попадението на французина.През последните седмици се появиха спекулации, че от Барса са предложили Гризман на Пари Сен Жермен, Интер и Ювентус. Английските Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед също следят ситуацията около нападателя, но по всичко личи, че той няма да бъде трансфериран след края на сезона.

Договорът на Гризман е до 2024 година. През настоящата кампания той има 33 мача и 9 гола в първенството, както и 7 мача с 2 попадения в Шампионската лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки