Крушарски: ЦСКА и Левски са ни дразнителите!

"В една крава има 20 килограма мляко, не можеш да извадиш повече", коментира той сагата с ТВ правата

Крушарски: ЦСКА и Левски са ни дразнителите!

 Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отказа да потвърди информацията за заразени играчи в клуба му, въпреки потвърдената от местните власти информация.

На пресконференцията си той обяви дали пловдивчани ще се борят за шампионската титла в страната и при какви условия ще стане това. 

„Надграждаме и това е показателно. За догодина нашия план е ясен – стъпка нагоре. Да надграждаме и да вървим към по-високи успехи. Сега гледаме към европейските турнири и това ще е показателно за работата, която сме свършели тази година. Три кръга напред да стигнем и да си изпълним целта“.

„За шампионска титла – има една песен „Не всичко е пари“. Действително обаче трябват малко повече. Няма да пазаруваме на едро от супермаркета. Без сериозни попълнения. Имаме цел, но тя не е на всяка цена. Знам къде ни ми е мястото. Няма да се оставим да сме последен вагон. Това трябва да е ясно“.

„Не се отказваме и не се предаваме. Има отпускане след Купата, то е очевадно. Ще се стегнем за тези два мача и трябва да ги вземем“.

„Два отбора са ни дразнители - ЦСКА и Левски и Лудогорец, но тях ги надиграваме няколко пъти. Видяхме нашия втори ешалон срещу техния първи. Пак ще кажа за шампионската титла – трябва да имаме 22 човека на еднакво ниво. За това обаче ще трябва бюджет два или три пъти по-големи. ЦСКА и Левски са ни в кърпа вързани, така че няма какво да говорим“, заяви Крушарски.

„Коронавиус можем да хванем и сега. Правихме последния тест след ЦСКА. Нека се направят тестовете, да изчакаме да излязат резултатите и тогава ще видим. Да не бързаме, да не всяваме паника. Аз вчера си направих, всички са направили тестове“.

„Интерес има всеки ден. Всеки ден се обаждат разни лешояди. Виждате какво става със Славия. В нашия клуб сме забранили думата мениджър. Мениджър на юношите ни са клуба. Голяма част от нашите са без мениджъри, дори и Умарбаев. Тази пандемия е по-опасна от коронавируса. Те само мътят главата на момчетата. Криптовалути им дават. После се чудим защо е бил горе, а после е паднал долу. Той го лъже и му взима от заплатата. Конкретно нямаме нито една оферта още за нито един футболист. С мениджъри ние не преговаряме. Преговаряме директно с футболистите. Мениджър на всички ще е клубът. Ние ще заложим на селекция от български футболисти, които искат да играят и да се доказват. Не да използват рекламната агенция Локомотив и да забравят за какво са дошли“.

„Аз го казах в прав текст – попитах треньора дали има разговори с Марселиньо.  Не сме от максималистите, имаме таван на заплатите“.

„Не може една заплата на един футболист да е 30 пъти над една заплата на обикновен работник. Футболиста има 10, 15 години да си изкара парите. Трябва да направят като Гонзо – да отидат във Франция и да си изкараш парите. В България аз не виждам кой ще извади пари да даде 50 хиляди лева заплата. Ако е под 15 хиляди евро разговор въобще няма. Трябва да се борят, да ги види някой да дойде да ги вземе. Това е истината“, заяви Крушарски.

Една крава във вимето има 20 кила мляко. Толкова може да извадиш. Откъде да търсим повече пари от ТВ права? Какъв футболен продукт предлагаме, за да имаме претенции? Когато няма театър, ходите ли да гледате? Колко публика има средно на мач в България? Гледате, виждате! Средно повече от 3000 човека на мач няма. А пред телевизора колко са?

Как да искаме пари колкото например във Франция? 20 милиона евро взимат от телевизонни права. Във Франция обаче колко колко хора гледат, колко струва продуктът? Това е огромна държава. Аз съм реалист. В България докато не се напълнят стадионите, тогава ще има повече хора пред телевизорите. С такива къси пасове не става. Ние трябва да сме благодарни на всеки, който дава пари. Иван Славков казваше: „Вие сте чисто луди да давате пари за ритнитопковци“. 

Този, който дава пари за футбол в България, е ненормален човек. 

Нали помните какво се случи преди години с ТВ правата. Обещаха се пари и после не се дадоха. Клубовете ги чакаха с нетърпение, но се хванаха за палците Сега няма такова нещо. Всичко е коректно. Трябва да сме благодарни за тези пари", заяви Крушарски.

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки