Сензациите в пресата: Дерменджиев вика Филип Кръстев

Берое и Пирин с интерес към Боби Цонев, ЦСКА подновява партньорствата си със спонсорите и още…

Сензациите в пресата: Дерменджиев вика Филип Кръстев

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 9 юли 2020 година:

„Тема спорт“: Берое и Пирин с интерес към Боби Цонев
Халфът Борислав Цонев вече е свободен агент. Юношата на Пирин Бл и Левски разтрогна договора си с Интер Запрешич по вина на клуба. Цонев изигра силен сезон за хърватския клуб, въпреки че тимът изпадна от елита. Полузащитникът записа 23 мача и четири гола. Борислав е третият най-фаулиран футболист в местния шампионат. Към полузащитника има интерес от два хърватски клуба. Не е изключено обаче той да се завърне и у нас. От последния му роден тим Берое са се поинтересували от ситуацията около играча. Именно заралии продадоха Цонев на Интер Запрешич през 2019 година. Той изкара три години под Аязмото, като записа 69 мача и 13 гола. В Берое премина през 2016-а, след като се оказа ненужен на „Герена". Апетити към халфа има и родният му клуб Пирин Благоевград. Именно от школата на орлетата Боби Цонев преминава в тази на Левски пред 201 Та. Зелените са готови да удовлетворят финансовите претенции на играча. До момента Пирин вече си върна куп бивши футболисти като Бодуров, Манолев, Карачанаков, Дюлгеров и др. Освен ударната селекция клубът от Благоевград прави доста подобрения и по стадион "Христо Ботев", въпреки че той е общински. На съоръжението се поставя ново LED информационно табло за следващия сезон във Втора лига. До края на месеца се очаква и монтирането на повече от 1000 нови седалки на стадиона. Направени са и куп подобрения в административната сграда. Планира се козирка на сектор А.

„Тема спорт“: ЦСКА подновява партньорствата си със спонсорите

ЦСКА ще поднови договорите си с част от своите спонсори през това лято. Клубът ще продължи партньорството си с основния рекламодател А1. Логото на мобилния оператор заема централното място на фланелките, както и на стадиона. Отделно армейците ще си сътрудничат и занапред с фирмите за облекло "Аполон" и "Кавалер", които осигуряват официални костюми за отбора. В следващите дни предстои да се вземат мерки на треньорския щаб и на новите попълнения, които до момента са в София - Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре. Армейците за първи път показаха костюмите си при двубоите си в Лига Европа през 2019-а. ЦСКА има още няколко спонсорски договора, сред които е този с букмейкъра WinBet.

„Тема спорт“: Дерменджиев вика Филип Кръстев
Младата звезда на Славия Филип Кръстев е попаднал в разширения списък на селекционера на националния отбор Георги Дерменджиев. Специалистът е останал впечатлен от качествата на младока, който наскоро бе продаден в Манчестър Сити, който ще го даде на белгийския Ломел, който е сателит на гражданите. Това ще стане от Нова година. Почти сигурно Кръстев ще бъде повикан от Дерменджиев за старта на Лигата на нациите. Надпреварата в група 4 от дивизия В стартира на 3 септември, когато селекцията на Георги Дерменджиев посреща Ейре от 21:45 ч. на стадион "Васил Левски". Три дни по-късно национали-те ни гостуват на Уелс, а началният час е 16:00. В неделя, 11 октомври, от 19:00 ч., предстои визита на Финландия, а на 14 октомври от 21:45 ч. тимът ни приема Уелс. Програмата за месец ноември е както следва: на 15-и България посреща Финландия в 19:00 часа, а битката в групата приключва с гостуване на Ейре на 18 ноември в 21:45 ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки