Сензциите в пресата: ЦСКА чака нов бразилец от Белгия

Вижте най-интересните заглавия в спорният печат днес

Сензциите в пресата: ЦСКА чака нов бразилец от Белгия

Най-интересното от родния спортен печат днес, 11-ти юли:

24 часа: ЦСКА очаква нов бразилец от Белгия

ЦСКА си е осигурил бразилец, който идва оъ белгийското първенство. Трнасферът не се обявява заради това, че играчът е от страна извън ЕС и първо трябва да получи разрешение да влезе в България и след това да изкара 14-дневна карантина. 

Меридиан Мач: Алар шокира: Аз съм един от най-добрите нападатели

Напусналият Левски Дени Алар, който може да се причисли към трансферните провали на Петър Хубчев, обяви, че все още се чувства един от най-добрите нападатели на Австрия. Припомняме, че той пристигна на "Герена" в началото на насотящия сезон, след като клубът плати солидна сума за наема и заплатата му и изигра 27 мача със синия екип във всички турнири, в които отбеляза 4 гола. 

"На 27 юли ще започна да тренирам нормално с Рапид Виена. Миналот лято треньорът ми каза, че няма да разчита на мен. Трябваше да приема това", заяви Алар пред spox.com. "Сега също няма да е лесно да се наложа. Във футбола обаче нещата се променят бързо. Трябва да грабна шанса си. Знам какво трябва да направя. Аз все още съм един от най-добрите нападатели в Австрия. Доказвал съм го много пъти", заяви Алар. 

Тема Спорт: Вирусът в Локо (Пловдив) тръгнал от дискотека
Спортният директор на Локо Пловдив Георги Иванов-Гонзо заяви след срещата с ЦСКА, че причината за многото случаи на коронавирус в тима е посещение на дискотека, а не празненствата за купата. "Защо да няма празненства? Масовото заразяване, което има в отбора не е дошло от празненствата. Имам вътрешна информация и не е оттам. Щяха да са заразени доста повече хора, ако беше от празненството. Проблемът идва от една дискотека. Така че ако някой има претенции - да бъдат затворени дискотеките", каза Гонзо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки