Георги Тодоров шокира: Добре е, че няма да играем бараж! Нямаше да съберем и 11 играчи...

"Локо (Пд) и след коронавируса имат по-голям потенциал от нас"

Георги Тодоров шокира: Добре е, че няма да играем бараж! Нямаше да съберем и 11 играчи...

Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви след загубата с 1:2 от Локомотив Пд, че може би е по-добре, че "сините" няма да играят бараж за Лига Европа.

"Не мога да бъда недоволен от футболистите, стараха се. За съжаление не стигна за победа и да объркаме сметките на другите отбори. Никой не иска да чува истината, по-добре да замълча. Това са ни възможностите. Имам само три резерви. Имаше хора, които за първи път виждам в игра. Нещата не отиват на добре, с всеки мач се влошават. Не знам за бараж дали щяхме да съберем 11 човека, може би е по-добре, че няма да играем."

"Каквото можах, се постарах да помогна. Аз съм от хората, които не обичта да падат. Не коментирам това дали ще остана. Не сме говорили с Наско. Докато съм нужен, докато нещо се стабилизира. Докато си стъпят на краката и докато съм необходим, ще остана тук", добави треньорът.

"Надявам се да има светлина в тунела. Играчите не са взимали заплати. Днеска и централния нападател го заболя гърлото... Това е, с което разполагам. Локомотив след коронавируса са в по-добро състояние като играчи от нас."

"На този етап не знам дали е загуба, че няма да играем в Европа. Не сме готови за нищо. Сега ще има време да се стабилизира клубът."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки