Лех Познан иска Швиерчок

Легия Варшава отново следи ситуацията около нападателя

Лех Познан иска Швиерчок

 Борещият се за второто място в Полша Лех Познан иска нападател на Лудогорец. Клу­бът проявява сериозен инте­рес към тарана Якуб Швиерчок, пишат местните медии. В ма­териалите се твърди, че Швиерчок отдавна е отпаднал от сметките на старши тре­ньора Павел Върба, който все по-рядко разчита на него.

Основният препъникамък към евентуалното му привли­чане от страна на Лех е фак­тът, че Якуб има договор с разградчани за още 1.5 години, ко­ето е доста дълъг период. В Лудогорец били категорични, че без пари няма да пуснат на­падателя и ще се опитат да вземат максимално висока це­на за него.

Клубът от Познан иска да усили конкуренцията в атака за атаката на групите на Лига Европа, каквато цел си е по­ставило ръководството. Ме­диите в Полша допълват, че друг кандидат за подписа на Швиерчок все още не се е отка­зал и отново следи ситуация­та около футболиста. Става въпрос за Легия Варшава. Ти­мът от столицата бе много близо до привличането на бив­шия полски национал през зим­ната пауза, по време на подго­товката на Лудогорец в Тур­ция. Тогава обаче нещата не се получиха и до трансфер не се стигна.

Наскоро старши треньо­рът на орлите Павел Върба обяви, че ще бъдат взети поне 3 попълнения, като всички ще са офанзивни играчи. Именно привличането на нов центра­лен нападател е приоритет за клуба. В последните кръгове на върха на атаката игра Мавис Чибота, тъй като Кешерю бе опериран и ще е готов за но­вия сезон, фактът, че дори при отсъствието на румънеца Якуш Швиерчок не е титуляр, подсказва, че дните му в Лудо­горец са преброени. Остава Лех Познан да се разбере с ръ­ководството на разградчани.

 

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки