СРЕЩУ ТОРИНО НА "МЕАЦА": Светкавичен обрат спаси Интер от нов резил (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тимът на Антонио Конте победи Торино и настигна втория Лацио

СРЕЩУ ТОРИНО НА "МЕАЦА": Светкавичен обрат спаси Интер от нов резил (ВИДЕО+СНИМКИ)

Светкавичен обрат спаси Интер от нов резил. Тимът на Антинио Конте вкара два гола за две минути в началото на второто полувреме, а после добави още един, за да спечели с 3:1 домакинството си на Торино от 32-ия кръг на Серия "А".

 

Успехът прекъсна серията на "нерадзурите" от два мача без победа и им помогна да настигнат втория в Лацио. Двата тима имат по 68 точки, с осем по-малко от лидера Ювентус. До края на сезона остават шест кръга. Торино е на 13-а позиция с 37 т.

Грешка на Самир Ханданович в 17-ата минута позволи на гостите да поведат в резултата. Словенецът улови топката след центриране от корнер, но я изпусна в краката на Белоти, който се възползва по най-добрия начин и вкара 14-ия си гол през сезона.
 
 
До почивката Интер почти не застраши Сиригу, който трябваше да се намесва само веднъж, когато отрази удар на Лаутаро Мартинес. Пред другата врата шанс да се разпише имаше Кристиан Ансалди, но Ханданович се реваншира за грешката си с важна намеса.
 
Домакините изравниха в 48-ата минута. Ашли Йънг беше оставен непокрит и разстреля Сиригу за 1:1. Само три минути по-късно при идентична ситуация защитата на Торино отново се провали. Този път Алексис Санчес подаде на Годин и уругваецът вкара своя първи гол за "нерадзурите" в Серия "А".
 
 
В 61-ата минута интригата приключи, след като и Лаутаро също се разписа. Това стана с голяма доза късмет, защото ударът на аржентинеца рикошира в крака на противников футболист и стана неспасяем за Сиригу. 
 
Белоти уцели гредата 65-ата минута, след което Торо окончателно се предаде. Сиригу пък попречи на Алексис Санчес да вкара четвърти гол за Интер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки