Христо Крушарски с мощна атака срещу ЦСКА и Стойчо Стоилов

„Мачът с тях беше като „Баташкото клане“, ако продължават да свирят така – вадя отбора“, заплаши босът на Локо Пд

Христо Крушарски с мощна атака срещу ЦСКА и Стойчо Стоилов

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че двубоят с ЦСКА е бил като „Баташкото клане“. Той заплаши, че ако съдиите продължават да свирят некоректно, ще извади отбора на „смърфовете“ от първенството.

„Стига с тези неприятни новини, хора. Какво е разпоредил съдът? Не са отменили плащането на лихвите по давност. Стига с тия циркове. Това ли е най-важното? Защо не пишете, че Сватбата закла Локомотив Пловдив. Лихвите се чистят и намаляват“, коментира босът на Локо Пд пред „Дарик радио“ по повод факта, че клубът дължи 300 000 лв. на НАП след загубено дело.

„Сега ще направя паметници на Сватбите. Вече, като ни свирят по друг начин, ще вадя отбора и няма да играем повече. Ние класирахме ЦСКА на второ място, а можеше да сме там. Аз си плащам данъците. Имам споразумение с НАП, което изпълнявам. Всичко си върви идеално. Нямам проблеми с НАП. Локомотив няма проблем с лиценза и никога не е имал. Локомотив единствено има пари от Христо Крушарски и от никой друг. Ако реша ще ги опростя, ако реша - няма. Аз дължа пари на себе си. Нека да е ясно!“

„Не се занимавам със селекция. За това отговарят Георги Иванов и Бруно Акрапович. Аз не се меся в селекцията. Мен ЦСКА ме закопа. Почвам да буча и аз. Досега бях толерантен към съдиите и никога не съм казал лоша дума срещу никого. Мълчал съм си. Но този път, след ЦСКА… и Стойчо Стоилов ми скочи. Аз знам, че съм селянин. Аз съм си от Говедарци. Мен не ме притеснява да ме наричат „селянин“, защото съм от село. Сигурно съм малко по-голям гражданин от него, защото не знам той от кой край е. По начина, по който се изрази, след това „Баташко клане“, той се опита да бъде мъж. Може да бъде мъж на жена си, но при мен не върви. Той се обърна да ми каже, че съм селянин. Аз знам, че съм селянин и не го крия. Този човек не знам дали някога някой може да го изтърпи. Не знам скандал с ЦСКА, в който да не е замесен“.

„Единият съдия на мача с ЦСКА държеше байрака между краката и го беше страх да го вдигне. Другият, Джугански, малко беше заспал. Слънцето го беше напекло и той не виждаше какво вдига и какво не вдига. Една грешка я оправдавам, но чак пък толкова… Затова и аз ще буча против ЦСКА и против всеки отбор, който по този начин прави играта“, отсече Крушарски.

НА ЖИВО: Арда - Крумовград (СЪСТАВИ)

Следете тук битката в Кърджали

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки