Сетиен притеснен: Не знам дали ще водя отбора в Шампионската лига

Треньорът на Барселона се съгласи с някои от критиките на Лео Меси след снощното фиаско в Ла Лига

Сетиен притеснен: Не знам дали ще водя отбора в Шампионската лига

 Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен заяви, че се надява да води Барселона в Шампионска лига, но не знае дали ще бъде така.

„Усещането е тъжно и разочароващо. Поражението е абсолютно несправедливо. Загубихме много точки, които ни попречиха да сме в крак с нашия съперник. Не очаквах нито един отбор да спечели всичко, а Реал Мадрид го стори. Поражението е много голямо за нас. Трудно намирахме пътя към съперниковата врата. Успяхме да вкараме съперника в техния район, но ни беше трудно да вкарваме скорост в играта ни“, коментира Сетиен.

„Надявам се да водя Барселона в Шампионска лига, но не знам. Съгласен съм с Меси по някои неща. Прав е със самокритиката“, добави той.

„Трябва да сме самокритични, но да не зачеркваме всичко с лесна ръка. Разочарованието в момента означава загуба на Ла Лига. Имаме няколко почивни дни, в които отборът трябва да изчисти мислите си“, продължи наставникът на каталунците.

„Аз съм най-отговорен за случилото се. Убеден съм, че в Шампионска лига ще бъдем различен отбор. Вече съм преживял тази ситуация“, каза още Кике Сетиен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки