Венци Стефанов за Бандаловски: Акълът му стига да не си размени обувките

Босът на Славия коментира нападките на футболиста на Ботев (Пд) след баража за Лига Европа

Венци Стефанов за Бандаловски: Акълът му стига да не си размени обувките

 "На Иван Бандаловски акълът му стига колкото да не си размени обувките."

Така контрира пред "България Днес" нападките от страна на Бандата от Ботев (Пд) след баража за Лига Европа, спечелен от Славия 2:1, президентът на "белите" Венцеслав Стефанов.

Защитникът изригна срещу съдийството на главния арбитър Станислав Тодоров."Нямаше смисъл да идваме. То е просто смешно. Този тумор, докато не се изтръгне от българския футбол... Ние вкарахме гол, той се уплаши да не вкараме втори. Казах му да е щастлив, ако вземе премия накрая. Той ми каза, че ако му дадат, ще вземе. Не знаем за какво играем. Третият отбор с най-много фенове в България, а те се подиграват с нас. Всеки спорен момент беше за тях, идваше ми направо да изляза", гневен бе Бандаловски.

"Какво иска този, да не свирят нищо за нас ли?! Вижте например, един тъмнокож от техните удари наше момче, а сигнал не последва. Тези чужденци идват тук и мислят, че ние сме аборигените. Затова не искам чужденци в Славия", слага точка на спора Стефанов.

Според "белия" бос отборът му ще атакува влизането в групите на Лига Европа отново с българи и без селекция от чуждестранни играчи.

"Смело е да си мислим, че ще влезем в групите, надяваме се да покажем добри игри срещу съперниците от по-висок ранг - коментира Стефанов. - Мащабна селекция няма да правим, но вероятно отборът ще бъде подсилен - това е треньорско решение. Но ще се търсят български играчи и ако се прецени, че някои от младите ни футболисти са готови."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки