Сензациите в пресата: Левски хареса Мартин Кавдански

Вижте всичко най-интересно от родната преса днес

Сензациите в пресата: Левски хареса Мартин Кавдански

Най-интересното от спортния печат днес, 21-ви юли:

Тема Спорт: Левски хареса Мартин Кавдански

Левски ще се опита да привлече защитника на Царско село Мартин Кавдански. Той е юноша на клуба, но няма официален мач за отбора. Едва 18-годишен преминава във френския Метц, а след това носи екипите на Славия, Локо Мездра, Берое, Локо Пд, Черноморец, Шкендия, Марек, Тирана, Клермон Фут, Ботев Враца, Царско село.

33-годишният и висок 187 см бранител беше несменяем титуляр за "царете". Той пропусна мачовете в края на сезона, след като даде положителна проба за коронавирус. Мартин отговаря напълно на изискванията на треньора Георги Тодоров за елекцията. Българин е, минал е през клуба и няма да взима голяма заплата.

Меридиан Мач: Гранада си хареса ЦСКА

Приятната изненада в Испания Гранада, който се класира в последния момент за евротурнирите, и ще започне в квалификациите на Лига Европа, си хареса ЦСКА за евентуален съперник във втория кръг. Това сочат сметките на андалусийския журналист Хуанхо Медина, който е наредил на челна позиция сред възможните съперници отбора на Стамен Белчев. Той разбира се, не изключва и другите български участници Локо (Пд) и Славия, както и потенциалните съперници от Румъния и Словакия. Неговите сметки обаче едва ли са точно, тъй като в началните кръгове УЕФА предпочита да определя съперниците на регионален принцип и се избягват дългите пътувания. Гранада обаче спокойно може да играе с български отбор в третия или четвъртия квалификационен кръг. 

Тема Спорт: Георги Пашов вариант за Левски

Бившият национал Георги Пашов също може да подсили Левски. Той вече е бил предложен на сините, които в момента преценяват дали имат нужда от десния бек. За тази зона те разполагат с Ивайло Найденов и Деян Лозев. При продажба на Станислав Иванов обаче Лозев може да бъде пратен и дясно крило. 

30-годишният Пашов е свободен агент, след като в края на юни разтрогна договора си по взаимно съгласие с казахстанския елитен Жетису заради ситуацията с коронавируса. През 2019 година той стана шампион и носител на Суперкупата на Армения с Арарат-Армения. "Имам оферти от България, но от агентите ми знам за интерес към мен и от чужбина и затова ще изчакам още малко. Очаквам до десетина дни да стане ясно къде ще играя", коментира Пашов. 

За него вече са питали и от Ботев Пловдив. Явно обаче на този етап предложението на жълто-черните не удовлетворява бранителя

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки