Сензациите в пресата: ЦСКА с новите екипи срещу Пирин

Лудогорец готви още два изходящи трансфера, Стоян Колев се завърна в Локо Пд и още…

Сензациите в пресата: ЦСКА с новите екипи срещу Пирин

Сензациите в пресата днес, сряда, 27.07.2020 година:

„Тема спорт“: Доставиха новите екипи на ЦСКА

Екипите на ЦСКА за новия сезон вече са доставени в София. Вчера започна и тяхното брандиране с емблемата и надписите на спонсорите на клуба. Дизайнът на фланелките е леко променен спрямо изчистения стил през изминалия шампионат. По традиция екипировката се осигурява от "Адидас". Възможно е ЦСКА да играе с новите екипи още в контролата с Пирин тази събота. Мачът е на "Армията" от 19:00 часа. Тимът на благоевградчани е пълен с бивши състезатели на червените, сред които са Бодуров, Манолев, Карачанаков и Преслав Йорданов. Вторият спаринг на ЦСКА ще е с новакът в елита Монтана седмица по-късно, отново на "Армията", когато ще е и представянето на отбора. В рамките на седмица се очаква червените да обявят и новия треньорски екип в школата. Това ще се случи, след като португалският директор Пауло Кардозо се върне в София от отпуската си. 

„24 часа“: Лудогорец готви още два изходящи трансфера

Лудогорец може да осъществи още два изходящи трансфера в близките дни. В процес сме на подмладяване. Разделихме се с Марселиньо, Станислав Манолев и Димо Бакалов. Алекс Сантана вече е при нас, но няма да го представяме, преди да се финализират преговорите между „Ботафого“ и Рафаел Форстър, защото били в обща сделка. Според наставника на тима Павел Върба основният претендент на разградчани през новото първенство ще е ЦСКА и заради това се следи всичко при „червените“. Той иска усилване и на нападателната мощ на отбора. „Плановете ни са като всяка година - да станем шампиони и да влезем в групите на някои от европейските турнири“, сподели Върба. „Въпреки че ще има някои трансфери, това е съставът, на който ще разчитаме“, допълни чешкият специалист, визирайки тима, станал шампион за девети пореден път. „Лудогорец“ представи и екипите си за новия сезон, като изненадващо прати в историята сивия, който бе трети след зеления и белия. Новият е в електриково розово. Вратарите пък ще бъдат решени в оранжево, синьо и червено, като всичко ще бъде в зависимост от съперника на терена. Капитанът на тима Светослав Дяков пък отбеляза, че положението е малко странно, защото фактически традиционна лятна подготовка липсва. До двубоя с „Локо“ (Пд) за суперкупата остават броени дни. Но треньорите си знаели работата и всички били обединени за спечелването на 10-ата поредна титла.

„Тема спорт“: Стоян Колев се завърна в Локо Пд

Стоян Колев се завърна в Локомотив Пловдив, разбра "Тема Спорт". Той ще отговаря за подготовката на вратарите на "Лаута". Специалистът за втори път ще заеме този пост при черно-белите. Колев бе в екипа на Войн Войнов в Локомотив Пловдив и остана в клуба до есента на 2017 година. Той си тръгна, след като Войнов бе заменен от... настоящия треньор Бруно Акрапович. Тогава босненецът предпочете да работи със Здравко Букарица, който бе познат у нас още от работата си в Литекс. Сега сърбинът напусна клуба. 44-годишният Колев има два престоя в Локомотив и като футболист. Първият е през сезони 1999/00 и 2000/01, когато изиграва общо 53 мача с черно-бялата фланелка в Б група.След това за малко е в Берое, преди да премине в ЦСКА - с армейците става шампион през 2003 година. През лятото на 2004-а Колев се завръща на "Лаута". И помага на тима да завоюва Суперкупата на България (победа с 1:0 над Литекс). До тази пролет Колев бе треньор на вратарите на Арда, но си тръгна заедно с напусналия Стамен Белчев. Изпълнявал е тази длъжност и в старозагорския Верея. Сега на негово разположение ще бъдат Мартин Луков и Илко Пиргов. Първият е викан и в националния отбор.
Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки