Сензациите в пресата: ЦСКА с новите екипи срещу Пирин

Лудогорец готви още два изходящи трансфера, Стоян Колев се завърна в Локо Пд и още…

Сензациите в пресата: ЦСКА с новите екипи срещу Пирин

Сензациите в пресата днес, сряда, 27.07.2020 година:

„Тема спорт“: Доставиха новите екипи на ЦСКА

Екипите на ЦСКА за новия сезон вече са доставени в София. Вчера започна и тяхното брандиране с емблемата и надписите на спонсорите на клуба. Дизайнът на фланелките е леко променен спрямо изчистения стил през изминалия шампионат. По традиция екипировката се осигурява от "Адидас". Възможно е ЦСКА да играе с новите екипи още в контролата с Пирин тази събота. Мачът е на "Армията" от 19:00 часа. Тимът на благоевградчани е пълен с бивши състезатели на червените, сред които са Бодуров, Манолев, Карачанаков и Преслав Йорданов. Вторият спаринг на ЦСКА ще е с новакът в елита Монтана седмица по-късно, отново на "Армията", когато ще е и представянето на отбора. В рамките на седмица се очаква червените да обявят и новия треньорски екип в школата. Това ще се случи, след като португалският директор Пауло Кардозо се върне в София от отпуската си. 

„24 часа“: Лудогорец готви още два изходящи трансфера

Лудогорец може да осъществи още два изходящи трансфера в близките дни. В процес сме на подмладяване. Разделихме се с Марселиньо, Станислав Манолев и Димо Бакалов. Алекс Сантана вече е при нас, но няма да го представяме, преди да се финализират преговорите между „Ботафого“ и Рафаел Форстър, защото били в обща сделка. Според наставника на тима Павел Върба основният претендент на разградчани през новото първенство ще е ЦСКА и заради това се следи всичко при „червените“. Той иска усилване и на нападателната мощ на отбора. „Плановете ни са като всяка година - да станем шампиони и да влезем в групите на някои от европейските турнири“, сподели Върба. „Въпреки че ще има някои трансфери, това е съставът, на който ще разчитаме“, допълни чешкият специалист, визирайки тима, станал шампион за девети пореден път. „Лудогорец“ представи и екипите си за новия сезон, като изненадващо прати в историята сивия, който бе трети след зеления и белия. Новият е в електриково розово. Вратарите пък ще бъдат решени в оранжево, синьо и червено, като всичко ще бъде в зависимост от съперника на терена. Капитанът на тима Светослав Дяков пък отбеляза, че положението е малко странно, защото фактически традиционна лятна подготовка липсва. До двубоя с „Локо“ (Пд) за суперкупата остават броени дни. Но треньорите си знаели работата и всички били обединени за спечелването на 10-ата поредна титла.

„Тема спорт“: Стоян Колев се завърна в Локо Пд

Стоян Колев се завърна в Локомотив Пловдив, разбра "Тема Спорт". Той ще отговаря за подготовката на вратарите на "Лаута". Специалистът за втори път ще заеме този пост при черно-белите. Колев бе в екипа на Войн Войнов в Локомотив Пловдив и остана в клуба до есента на 2017 година. Той си тръгна, след като Войнов бе заменен от... настоящия треньор Бруно Акрапович. Тогава босненецът предпочете да работи със Здравко Букарица, който бе познат у нас още от работата си в Литекс. Сега сърбинът напусна клуба. 44-годишният Колев има два престоя в Локомотив и като футболист. Първият е през сезони 1999/00 и 2000/01, когато изиграва общо 53 мача с черно-бялата фланелка в Б група.След това за малко е в Берое, преди да премине в ЦСКА - с армейците става шампион през 2003 година. През лятото на 2004-а Колев се завръща на "Лаута". И помага на тима да завоюва Суперкупата на България (победа с 1:0 над Литекс). До тази пролет Колев бе треньор на вратарите на Арда, но си тръгна заедно с напусналия Стамен Белчев. Изпълнявал е тази длъжност и в старозагорския Верея. Сега на негово разположение ще бъдат Мартин Луков и Илко Пиргов. Първият е викан и в националния отбор.
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки