Доминик Тийм за заразяването с COVID-19: Всички сгрешихме

„Няма виновни“, посочи тенисистът в интервю

Доминик Тийм за заразяването с COVID-19: Всички сгрешихме

Най-сетне се намери някой да каже истината за благотворителната верига Adria Tour, при която с коронавирус се заразиха Григор Димитров, Новак Джокович, Борна Чорич и Виктор Троицки, техните треньори и членове на семейството им.

Турнирите бяха организирани от Ноле и след положителните тестове за COVID-19 сърбинът беше подложен на критики.

От друга страна родителите на Джокера обвиниха Григор Димитров, че е заразил останалите, тъй като най-добрият български тенисист беше първият заразен.

„Няма виновни! Всички сгрешихме! Атаките срещу Джокович като организатор не бяха справедливи, тъй като той не накара никого на сила да участва. Целта беше изключително благородна. Всички съжаляваме за случилото се, но, за щастие, всичко завърши без сериозни последствия. Просто всички видяхме щастливите фенове и децата по трибуните. Затова и забравихме да спазваме дистанция. Не отказвахме снимки и прегръщахме децата. Това беше грешка, която всички без изключение допуснахме“, заяви Доминик Тийм пред „Си Ен Ен“.

Австрийският тенисист беше един от участниците на Adria Tour, който не успя да се зарази с коронавирус по време на двата турнира в Белград и Задар.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки