ОФИЦИАЛНО: Георги Русев е футболист на ЦСКА 1948

Вижте какво заяви националът след трансфера си от Септември (София)

ОФИЦИАЛНО: Георги Русев е футболист на ЦСКА 1948

Георги Русев се присъедини официално към ЦСКА 1948.

Нападателят подписа с „червените“ след сериозен интерес към привличането му от няколко български клуба.

Все пак ЦСКА 1948 бе най-настоятелен и предложи най-добра оферта за бъдещето на 22-годишния атакуващ футболист.

Русев доскоро беше част от Септември (София), където направи впечатление със силните си изяви, пише официалният клубен сайт на новаците в елита.

Преди това в юношеската си кариера е обличал екипите на дубъла на испанския Хетафе, на юношите на Елче и на софийската школа – ДИТ София.

Има мачове за две възрасти на българския национален отбор – до 19 години и до 21 години. Крилото е поредният млад роден състезател, който засилва конкуренцията в състава на старши треньора Красимир Балъков.

„Изключително съм щастлив, че имам възможността да играя за този клуб. Трансферът стана факт бързо. Не отне много време на двата клуба да се разберат. Голяма чест е за мен, всеки знае какво представлява отборът за България. Надявам се с моето представяне да помогна на състава да постигне целите си през този сезон. С оглед на тима и футболистите в него според мен амбициите трябва да са големи. В този отбор винаги трябва да бъде така. Вярвам, че с работа и добър колектив може да бъде постигнато всичко. Искам да съм жив и здрав, отборът да има късмет, другите момчета да са здрави също“, заяви Русев при представянето си, а посланието му към феновете беше красноречиво:

„Да подкрепяте отбора!“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки