Орлин Старокин: Оптимист съм за бъдещето на Левски и затова съм тук

"Единственото нещо, за което бих помолил феновете, е да имат търпение и да ни подкрепят, защото без тях не можем"

Орлин Старокин: Оптимист съм за бъдещето на Левски и затова съм тук

 Новото попълнение на Левски Орлин Старокин даде първото си интервю след завръщането си на "Герена". Опитният защитник подписа днес договор за една година и сподели впечатленията си пред клубната телевизия от първите си дни в отбора.

 
„Първият контакт дойде, когато г-н Сираков ми се обади и ме покани на среща. Много бързо се разбрахме и днес подписахме договор, за което съм много щастлив и радостен. Оптимист съм за бъдещето на Левски и затова съм тук. Ще се постарая, с каквото мога, да помогна. Левски го е имало пред, ще го има и след нас. Гледаме в бъдещето“, каза Старокин.
 
„Не съм се замислял изобщо каква е моментната ситуация в Левски. Дори разговорът ни с г-н Сираков протече около 2-3 минути. Радостен съм, че съм тук и вярвам в абсолютно всеки един в съблекалнята, по трибуните и най-вече в ръководството. Убеден съм, че нещата ще се стабилизират и ще вървим напред“, добави още той.
 
„Промяна в съблекалнята има, защото е направен ремонт. Много по-приветлива е. Но адреналинът и атмосферата са същите от първият ми път, когато влязох на „Георги Аспарухов“. Познавам много от момчетата, с останалите се опознахме след двете тренировки, които направихме. За това сме професионалисти и трябва максимално бързо да се адаптираме един към друг и да показваме най-доброто от себе си“, заяви бранителят.
 
„Разбира се, че съм опитен и трябва да помагам, но всеки един футболист на Левски в този момент е важен. Всички трябва да разберем каква е ситуацията и да не мислим за нея, а да даваме максимума в тренировъчният процес и когато дойдат мачове да покажем най-доброто от себе си. Трябва да излизаме във всеки двубой за победа“, добави още той.
 
„Единственото нещо, за което бих помолил феновете е да имат търпение и подкрепа към отбора, защото без тях не можем. Да вярват в нас. Ще трябва да преболедуваме, но искам да ги уверя, че във всеки един мач ще даваме максимума“, каза Старокин.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки