Локо Пд пуска специални фланелки по случай рождения ден

Ще бъдат произведени само 94 бройки

Локо Пд пуска специални фланелки по случай рождения ден

По повод рождения ден на Локомотив Пловдив, ръководството на клуба изготви специална изненада за привържениците на отбора. За първа година, заедно с партньорите ни от uhlsport и Cover Print, ще се пусне в продажба лимитиран модел фланелка, посветена на 94-годишнината, с цена от 94 лева.

"Дизайнът на фланелката е изработен специално за случая и представя символично началото на нашия клуб и традициите ни в черно-бялото райе. На гърдите, в стилен колаж, е разказана “История за една голяма любов” – “черно-бялата”, а именно в такъв цвят е и лимитирания модел фланелка. Мястото не позволява да бъдат представени всички значими събития, както и да бъде показан всеки един от героите в 94-годишния ни летопис, но в малки фрагменти са показани някои от най-значимите и запомнящи се моменти.

Този екип е само и единствено за годишнината на Локомотив и повече от 94 бройки няма да бъдат произвеждани!

Фланелките ще бъдат изработвани само по поръчка и ще бъдат индивидуални за всеки закупил. За целта името на всеки желаещ ще бъде изписано на гърба, а в долния ляв ъгъл ще стои личния му подпис и пореден номер до 94!

Записванията за фланелките започват в понеделник в администрацията на клуба, като в този ден работното време ще е от 10:00ч. до 15:00ч. За дните след това може да получите повече информация на имейл [email protected] или на телефон 032 / 622 889.", написаха от сайта на "железничарите".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки