Донарума и Ибрахимович се срещнаха с агента си

Двамата ще водят преговори с Милан за преподписване на договорите си

Донарума и Ибрахимович се срещнаха с агента си

 Футболистите на Милан Златан Ибрахимович и Джанлуиджи Донарума са срещнали с агента си Мино Райола днес. Двамата са взели частен хеликоптер, който ги е откарал до Монте Карло, където се е състояла срещата с мастития импресарио. Тримата са обсъждали подновяването на договорите на играчите с „росонерите“.

Според Calciomercato.com Ибрахимович и Донарума са били взети от базата на тима „Миланело“ след днешната възстановителна тренировка и са отпътували към Монте Карло.

Договорът на Златан е до края на този сезон и изглеждаше, че ще напусне Милан, но желанието на треньора Стефано Пиоли е да го има в състава си за още една година. В момента „росонерите“ му предлагат четири милиона евро, докато нападателят иска шест.

От своя страна контрактът на вратаря изтича през юни 2021 година и клаузата му за освобождаване може да бъде задействана, ако Милан не успее да се класира за Шампионската лига. 21-годишният Донарума има 201 мача за „росонерите“, като вчера спаси дузпа на Руслан Малиновски при равенството с Аталанта 1:1 на „Сан Сиро“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки