Куп пропуски лишиха Локо (Пловдив) от успех срещу Локо (ГО)

"Смърфовете" не успяха да започнат с победа подготовката си за новия сезон

Куп пропуски лишиха Локо (Пловдив) от успех срещу Локо (ГО)

 Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) записа равенство 1:1 срещу Локо (Горна Оряховица) в първата си проверка преди новия сезон. 

Срещата се изигра на стадион "Искър" в Самоков

В 6-ата минута Димитър Илиев пробва шут от далечна дистанция, който беше твърде лек и удобен за стража на Локо (ГО). В 8-ата минута станахме свидетели на първата сериозна опасност пред една от двете врати и тя беше на сметката на тима от Горна Оряховица.

 

В 17-ата минута футболистите на Локомотив (Горна Оряховица) Иван Винков центрира, а Стефан Неделчев не успя да намери очертанията на вратата на Луков. В 21-ата минута пловдивчани имаха трета добра възможност за гол. Анте Аралица засече с глава центриране на Томашевич, но топката попадна право в ръцете на Христов.В следващите минути натискът на носителя на Купата стана все по-сериозен, а няколко добри спасявания на Християн Христов направиха така, че резултатът да остане непроменен. При една от намесите си стражът отрази силен удар на Томашевич от въздуха в 30-ата минута. В 39-ата минута игра напусна Карагарен, който отстъпи място на каращия проби Филип Михалевич.

В края на първото полувреме и удар на Умарбаев беше отразен от вратаря на Локомотив (ГО).

В началото на второто полувреме Ивайло Василев, резервният страж на символичните гости, спаси сигурен гол във вратата си след добро изпълнение на Умарбаев. В 56-ата минута шут на Томашевич от въздуха мина покрай лявата греда. В 62-ата минута Лукас Салинас стреля от границата на наказателното поле, но право в ръцете на Василев. Секунди по-късно и Димитър Илиев пробва да стреля, като и този път топката премина покрай вратата.

В 67-ата минута Локомотив (Пловдив) поведе в резултата, а точен за тима бе Дейвид Малембана. Защитникът опъна мрежата на тима от Горна Оряховица от няколко метра, след като се бе получило разбъркване в наказателното поле след центриране от корнер.78-ата минута резултатът беше изравнен. Хубаво центриране от левия фланг намери Стефан Неделчев в наказателното поле, а нападателят с глава не остави никакви шансове на Илко Пиргов за намеса.

88-ата минута появилият се от пейката Георги Минчев също се отчете с пропуск за "смърфовете". В заключителните минути Илко Пиргов направи страхотно спасяване при опасен шут на Таушанов, който можеше да се окаже фатален за Локомотив.

ЛОКОМОТИВ (ПД) - ЛОКОМОТИВ (ГО) 1:1
1:0 Дейвид Малембана (67)
1:1 Стефан Неделчев (78)

 


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки