ЦСКА 1948 удари Царско село в контрола

Новакът в efbet Лига спечели с 2:1 спаринга

ЦСКА 1948 удари Царско село в контрола

 Отборът на ЦСКА 1948 постигна победа с 2:1 срещу Царско село в поредна предсезонна контрола за двата тима преди началото на сезон 2020/2021-а в efbet Лига. Головете за гостите отбелязаха Серкан Юсеин и Георги Мариянов, докато за домакините - Салиф Сисе. Срещата се проведе на стадиона в комлекс "Царско село".

Един от собствениците на Левски Константин Папазов беше сред наблюдателите на контролата. На трибуните на стадиона край Околовръстното шосе бяха забелязани и двама бивши национали - Илия Груев, който е помощник-треньор във Вердер Бремен, и спряганият за наставник на ЦСКА 1948 преди назначаването на Балъков - Росен Кирилов.

В 3-та минута на срещата дойде и първата възможност в мача. След постепенна атака и центриране от десния фланг за Царско село Емануил Манев беше оставен непокрит, но ударът му беше добре спасен от Даниел Наумов.

В 5-та минута на срещата резултатът беше открит. След груба грешка в редиците на домакините Серкан Юсеин се възползва и с хубав удар от границата на наказателното поле порази вратата, пазена от Джони Пласид.

Само две минути по-късно обаче дойде изравнителния гол. След изпълнение на странично хвърляне новото попълнение на Царско село Салиф Сисе беще изведен сам срещу вратаря на гостите Даниел Наумов, успявайки да прехвърли стража, за да изравни за 1:1.

В 33-та минута гостите опитаха заучена комбинация от статично положение, но ударът на Галин Иванов от границата на наказателното поле не стигна целта си след няколко рикошета.

С буквално последното действие за първата част гостите отново поведоха. След статично положение и центриране на Галин Иванов Марио Топузов се размина с топката, преди Георги Мариянов да я получи на точката на дузпата и да разстреля Джони Пласид за 2:1.

В 65-та минута воденият от Любослав Пенев тим беше съвсем близо до изравняването. След хубав извеждащ пас към стрелеца на "царете" Стефан Христов той напред сам срещу Даниел Наумов, но стражът на ЦСКА 1948 разочарова стрелеца, спасявайки с крак.

В 80-та минута отново Стефан Христов беше изведен очи в очи със стража на Царско село Джони Пласид, но първото му докосване му изневери и ударът му не затрудни вратаря на Хаити в крайна сметка.

До края на срещата темпото остана не особено високо и в крайна сметка резултатът остана 2:1 в полза на отбора на Красимир Балъков.

Бивш ас на Царско село подписа с новак в португалския елит

Андерсон Кордейро подсили Каза Пия

Бившият страж на Царско село Гуидо Гуериери: Искам да остана в България и да получа шанс да играя!

Той има над 150 мача в групата за Лацио в Серия "А"

Пулиезе от Царско село: Харесва ми българското първенство, искам да остана тук!

Бившият младежки национал на Швейцария е отворен за оферти

ТРАНСФЕРЕН УДАР: Царете взимат минал през Реал (Мадрид)

Халфът сега е собственост на италианския СПАЛ

Царско село взе още един италианец

19-годишният футболист ще играе под наем в българския отбор до края на сезона

Царско село привлече защитник от Серия "С"

Той ще играе при столичани под наем

Ботев размаза децата на Царско село за едно полувреме

"Канарчетата" спечелиха с 5:0

ЦСКА уреди контрола с Царско село

Минути преди началото на проверката "армейците" ще представят отбора си за пролетния полусезон

Царско село отмъква звездата на Септември (Сф)

Втородивизионният тим отказа да да пусне нападател при "царете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки