РАЗКРИТИЕ: Валентин Антов става капитан на ЦСКА!

Талантът на "червените" ще получи огромна отговорност от новия сезон

РАЗКРИТИЕ: Валентин Антов става капитан на ЦСКА!

 Големият талант на ЦСКА Валентин Антов се очертава да е новият капитан на отбора. Поне това е сигналът от първите летни контроли на "червените" с Пирин (2:0) и Литекс (5:2). И в двете проверки Антов стартира с лентата, като действаше в центъра на защитата редом до нидерландеца Юрген Матей. Резерва пък остана досегашният капитан Петър Занев.

Това е сериозна индикация, че поне в началото на сезона двойката централни бранители в сърцето на ариергарда ще е именно Антов - Матей. Най-вероятно двамата ще започнат заедно и в проверката с Монтана в петък. При това положение лентата отново ще бъде носена от 19-годишния талант, който дебютира в елита през април 2018-а, когато отново треньор бе Стамен Белчев. От тогава Антов натрупа над 50 официални мача за ЦСКА.

Един от резервните капитани през миналия сезон Рубен Пинто напусна с изтекъл договор, а другият Кристиан Малинов е пред трансфер. Показателно е, че той не стартира и в двата спаринга досега. Така капитани занапред ще са Антов и Занев, а в някои мачове не е изключено и Тиаго да носи лентата, тъй като е сред играчите с най-дълъг стаж в тима - ще започне 4-и сезон на "Армията".

До голяма степен изглеждат ясни и стартовите 11 на ЦСКА за началото на сезона. Единствената въпросителна остава за позицията зад нападателя. В последните две контроли титуляр бе Белтраме, но това се дължеше на лека контузия на Тиаго. Стамен Белчев обаче познава по-добре португалеца, а и играчът се представи силно в края на миналия сезон, така че вероятно ще запази мястото си сред титулярите. Възможно е в някои срещи Тиаго и Белтраме да играят и заедно. Конкуренция ще има и за вратарския пост, но за момента Бусато си остава фаворит за мястото под рамката.

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки