ИЗВЪНРЕДНО: Може още да орежат заплатите в Левски

Дарителската кампания и подновяването на сезонните карти не вървят, както ни се иска, призна Наско Сираков

ИЗВЪНРЕДНО: Може още да орежат заплатите в Левски

 Главният акционер на Левски Наско Сираков обяви, че разходите за заплати в клуба може още да бъдат намалени. Той изрази притеснения, че дарителската кампания и продажбата на сезонни карти не вървят по начина, по който му се иска.

„Може и още да се свият разходите за заплати! Не сме постигнали още това, което съм си поставил като цел. Сигурен съм, че с много по-малко средства ще можем да стегнем добър отбор“, заяви Сираков пред levski365.com.

Голмайстор №1 в историята на „сините“ призна, че се работи по продажбата на играчи. Най-конвертируеми са Станислав Иванов, Паулиньо и Найджъл Робърта, като обща цена за тримата от около 4 милиона лева решава почти всички належащи проблеми пред клуба.

„Дали ще успеем да направим трансфери и на каква цена, е трудно да се каже. Това е перспектива и работим доста усилено да успеем“, добавя клубната легенда на „сините“.

„Успехът ще зависи от това доколко достъпни са абонаментните карти за левскарите. Колко лесно могат да се сдобият с тях и най-вече от начина, по който комуникираме с привържениците. Не мога да кажа, че имам конкретни очаквания колко хора ще се купят членски карти. Факт е, че дарителската кампания и подновяването на сезонните билети не вървят, както ни се иска“, признава Сираков.

„Може да се каже, че ако добавим и спонсор към това, нещата ще добият вече съвсем нормален вид. Казвал съм го много пъти вече: Нямаме нерешими проблеми. Ако не се бяха натрупали оперативните задължения от около 5 милиона от февруари досега, щяхме значително по-бързо да се справим. Това е истината – тези 5 милиона ми създадоха доста безсънни нощи.“

„Мисля, че ще вземем няколко опитни футболисти и ще се получи добър отбор, а това предстои в следващите дни. Да, Левски ще преболедува и винаги може да се получи някоя загуба, но в никакъв случай не съм песимист за старта на сезона. Берое е силен съперник, но пък наскоро ги бихме в Стара Загора, така че нека не ни отписват“, завърши Наско Сираков.

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки