Удар за Лампард: Азпиликуета и Пулишич аут за Байерн

Педро Родригес също няма да е на разположение след контузия в рамото

Удар за Лампард: Азпиликуета и Пулишич аут за Байерн

 Кристиан Пулишич и Сесар Аспиликуета ще пропуснат осминафиналния мач-реванш на Челси срещу Байерн Мюнхен, след като получиха травми на адукторите, разкри мениджърът на „сините“ Франк Лампард.

Нападателят и защитникът напуснаха принудително терена при загубата на тима от лондонския съперник Арсенал с 1:2 във финала на ФА Къп. Челси гостува на германския шампион на 8 август, като изостава с 0:3 след първата среща на „Стамфорд Бридж“.

„Не знам до каква степен са контузиите. Но знам за адукторите на Аспи и Кристиан – те ще преминат скенери през следващите няколко дни. Със сигурност няма да бъдат готови за следващата седмица“, потвърди Лампард.

"Сините" понесоха още един удар в края на срещата, когато Педро, заменил по-рано Пулишич, също напусна терена с травма, но на носилка и с кислород, като съмненията са за извадено рамо. Испанецът ще заиграе в Рома от следващия сезон.

"Вероятно става въпрос за рамото, не успях да говоря с него. Разочарован съм, той е невероятен и ни служи дълго време, това би бил тъжен край на кариерата му тук", каза още наставникът на Челси.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки