Камбуров: Годините са просто цифри, Жеков ме мотивира

"Дано след време някое дете гони моя рекорд"

Камбуров: Годините са просто цифри, Жеков ме мотивира

Мартин Камбуров е оптимист, че ЦСКА 1948 ще спечели срщу ЦСКА в първия си мач от сезон 2020/21. Нападателят призна, че Петър Жеков е неговият основен мотиватор, за да продължава футболната си кариера.

 
"Не съм работил с Краси Балъков. Надявам се да си бъдем взаимно полезни. Ще дам всичко от себе си. Аз през годините съм сменил доста треньори. Ще гледаме заедно да си вършим работата", заяви Камбуров пред БНТ.
 
"Мисля, че мачът с ЦСКА ще бъде 50/50. Имаме качествени футболисти, опитни. Ще бъде равностоен мачът. Надявам се ние да бъдем победители. Ще направя всичко възможно, за да съм готов за този мач."
 
"Жеков ме мотивира да продължавам напред. Знам какво е да се вкарат 150 гола. Това е уникален труд, много лишения. Дано след години мотивирам някое дете да ми гони рекорда."
 
"Само си пожелавам да съм здрав. Това е Божа работа дали ще го стигна. Говори се за моите 39 години. Едва ли не, че правя чудеса. Не е така. Виждате колко спортисти се връщат на сериозна възраст. Ибрахимович ми е набор, виждате какво прави. Роналдо и Меси се борят всяка година за "Златната топка". За мен годините са едни цифри", допълни Камбуров. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки