На „Лаута": Крушарски даде 15 бона премия за Суперкупата

Локо Пд чака двама чужденци, Петър Витанов под въпрос за градското дерби

На „Лаута": Крушарски даде 15 бона премия за Суперкупата

Триумфът за Суперкупата на България носи на играчите и спортно-техническия щаб на Локомотив Пловдив отборна премия от 15 хиляди лева.

Финансовият бонус е лично от президента Христо Крушарски, спечелил трети трофей, откакто пое управлението на клуба през 2015 година - две Купи на България (2019, 2020) и Суперкупата (2020), пише „Труд“.

„Черно-белите“ надвиха с 1:0 Лудогорец в Разград, в неделя, след бижу на Димитър Илиев, стрелял от въздуха. Това бе втора Суперкупа за Локо след 2004 година.

След успеха над „орлите“ треньорът Бруно Акрапович даде два дни почивка на отбора.

Днес „смърфовете“ подновяват тренировки и започват подготовка за дербито с Ботев Пловдив. Сблъсъкът е в неделя от 18:45 часа в Коматево.

Локо привлече дотук централния нападател на Царско село Георги Минев и хърватския атакуващ халф Филип Михалиевич. Последният все още не е представен, тъй като документално не всичко още е изчистено.

Надеждата на спортно-техническия щаб е, че за дербито с Ботев Пд той ще бъде уреден. Както е известно, в двубоя за Суперкупата пловдивчани не успяха да запълнят групата от 18 играчи.

Пред наставника Бруно Акрапович има само един проблем преди дербито на Пловдив. Под въпрос до последно ще е халфът Петър Витанов.

Той получи тежък удар в главата в мача с Лудогорец и бе заменен от Малембана. Полузащитникът има и проблем с окото вследствие на сблъсъка с Анисе.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки