Само един контузен в Беласица, чакат голаджия

Феновете са на върха на щастието, след като разбраха, че пада забраната за посещения на мачове

Само един контузен в Беласица, чакат голаджия

Общо шест занимания е планирал да проведе старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Саша Симонович до мача срещу Пирин Гоце Делчев.

„Наблягаме най-вече на тактическите занимания, като в последните две ще заложим на футболистите, с които ще приложим схемата на игра срещу гостуващия тим от Гоце Делчев в събота на стадион „Цар Самуил“. Играхме контролен мач с тях, след това те имат още една проверка“, заявиха от треньорския щаб на петричкия клуб.

„Знаем, че ще разчитат на агресивна игра и най-вече на опитните футболисти, които се завърнаха при тях. Чак да се притесняваме от нещо неочаквано – няма. Повече от сигурни сме, че ако покажем играта от контролните мачове, със сигурност ще стартираме новото първенство с победа”, споделиха от треньорския щаб на петричкия клуб.

Единственият футболист, който не тренира в момента, е Иван Марчев. Причината - стара контузия в глезена.

Вратарите Захари Димитров и Кирил Георгиев са вече на разположение на прекия си треньор Валери Дагалов, който ги поти здраво,  показва им тънкостите и им внушава голямата важност на поста.

Селекцията е отворен процес и все още се очаква да пристигне водач на нападението, който липсва в момента.

Феновете са на върха на щастието, след като разбраха, че е вдигната забраната и могат да посещават мачовете, но при спазване на всички противоепидемични мерки,  не само в съботния мач, а и във всички останали срещи до края.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки