Акрапович: Подготвени сме за дербито с Ботев

"Аз по принцип не правя прогнози, преди Суперкупата се шегувах"

Акрапович: Подготвени сме за дербито с Ботев

 Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович говори на пресконференция преди неделното градско дерби с Ботев от първия кръг на efbet Лига. Босненецът сподели, че е със смесени чувства, че отборът му стартира с такъв мач кампания 2020/2021, но подчерта, че възпитаниците му са подготвени и са го доказали в сблъсъка с шампиона Лудогорец за Суперкупата на България. Той допълни, че Петър Витанов вече е добре и няма никакви кадрови проблеми в състава.

"Радвам се, че започваме с такъв важен мач, въпреки че, ако мачът е по-нататък, ще успеем да влезем в по-добра форма. Подготвени сме за мача и го показахме на финала за Суперкупата. Надявам се да повторим отново такъв силен мач, какъвто изиграхме срещу Лудогорец", разкри наставникът.

"Витанов е добре, всички играчи са здрави и това е много добре за отбора. Ботев взеха доста нови качествени момчета, надяваме се това да не е пречка пред нас. Изгледах контролата им с Етър и разузнах отбора", продължи той.

"Искаме да играем добър футбол, за да може на феновете да им е удоволствие да дойдат на мач. Надяваме се скоро всичко да се нормализира и всички привърженици да могат да присъстват, защото това е много важно за нашите играчи. Когато няма мотивация от феновете, няма как всичко да дойде на 100%", каза специалистът.

"Аз по принцип не правя прогнози, преди Суперкупата се шегувах. Бяхме се подготвили за два варианта и затова изпратих Пиргов да загрява, но Митко Илиев явно имаше против и вкара фантастичен гол. Надявам се да направим добър мач срещу Ботев и да бием. Нямам проблем да гледам мача от трибуните на Коматево, защото съм наказан. Ще направим преди това тренировка. Единствената разлика е, че Тунчев ще изведе момчетата", допълни Акрапович.

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ОФИЦИАЛНО: Локо Пд представи бивш играч на ЦСКА

Баи е четвъртият нов на "Лаута" тази зима

Локо (Пловдив) надделя над дубъла си в учебна игра

"Смърфовете" изпробваха играчи на проби в този тест

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки