Сензациите в пресата: Ненужен на „Армията“ поема към „син“ кошмар

Лудогорец продължава преговорите за таран, Арда обмисля раздяла със Стойчо Атанасов, Ботев Пд маха нападател и още…

Сензациите в пресата: Ненужен на „Армията“ поема към „син“ кошмар

Сензациите в пресата днес, събота, 08 август 2020 година:

„Меридиан мач“: Ненужен на „Армията“ поема към „син“ кошмар

Левият защитник Ангел Лясков, който не попада в плановете на треньора на ЦСКА Стамен Белчев, ще продължи кариерата си в Словения. Очаква се той да парафира с един от еврокошмарите на Левски - Олимпия Любляна. Настоящ собственик на „драконите“ е Милан Мандарин, който преди време бе собственик на английския Портсмут, Лестър и Шефилд Уензди. В момента част от тима на Олимпия е бившият нападател на Лудогорец Роман Безяк. През миналия сезон Лясков бе под наем в Ботев (Вр), където определено показа добри неща. Ако по някаква причина трансферът му в Словения пропадне, той ще остане в ЦСКА и ще е резерва на Брадли Мазику.

„Тема спорт“: Жълто-черните махат и Бурбано

Ботев Пд ще се раздели с още един от футболистите от миналия сезон. Канарчетата ще освободят колумбийския нападател Фабио Бурбано, дошъл в началото на годината заедно с бразилеца Фелипе Андерсон, който вече напусна Коматево. С него си тръгнаха още трима основни състезатели от миналия сезон - Александър Тонев, Лазар Марин и Радослав Терзиев. В края на кампанията напусна и Димитър Пиргов. Тодор Неделев пък разкри, че от Трабзонспор са се отказали от него. "Не съм решил все още къде ще продължа. Тази оферта, която имаше от Трабзонспор, за съжаление отпадна. Други предложения засега няма. Имам договор с Ботев. Трансферният прозорец е до септември. Има време. Сега е важно да тренирам добре и да давам максимума за отбора", сподели Неделев.

"Меридиан Мач": Лудогорец продължава преговорите за Марин
Преговорите между Лудогорец и Нумансия за испанския таран Ихинио Марин вървят с пълна сила. Очаква се сделката да бъде финализирана съвсем скоро и другата седмица 26-годишният футболист да бъде представен. Марин, който през миналия сезон вкара 10 гола в Сегунда дивисион, е повече от важен за Павел Върба, тъй като чехът реално няма централен нападател. Титулярният такъв Клаудиу Кешерю няма да играе най-малко две седмици заради положителна проба за коронавирус. Якуб Шверчок пък не попада в дългосрочните му планове и скоро ще напусне Разград.

„Тема спорт“: Арда обмисля раздяла със Стойчо Атанасов

Ръководството на Арда обмисля раздяла с крайния защитник Стойчо Атанасов. Засега той не попада в плановете на старши треньора Николай Киров-Белия. Бранителят премина при кърджалийци в началото на годината от ЦСКА. Атанасов обаче изигра само 4 мача за сините. Наскоро в Арда се завърна Деян Лозев и така на този етап място на бившия футболист на армейците засега няма. Вчера кърджалийци представиха тима за новия сезон на сайта си, като единствено Стойчо Атанасов бе без номер в обявения списък. Възможно е бранителят да бъде преотстъпен в друг отбор, защото има договор с клуба.
Разкритие: Новият бразилец пристигна за подпис с Левски (ВИДЕО)

Вижте кой е той

Официално: Трима африканци подписаха с Ботев (Пловдив)

След успешни проби договори получиха двама нигерийци и конгоанец

Етър с трети нов

Финландецът Дидис Лутумба-Пита подписа с „болярите“

Бивш национал подписа с Черноморец (Бургас)

Вижте подробности

Ботев (Пд) взе нигериец, прави нов опит за голмайстора на Хебър

Вижте подробности

Официално: ЦСКА преотстъпи защитник на Пирин

Вижте какво съобщиха от „Армията“

В Полша: Локо (Пд) продава вратаря си

Хоркаш ще заиграе във Видзев, тръбят в страната

В Турция: Гьозпете се разбра с ЦСКА 1948 за Елитон

Отборът на Мъри Стоилов уреди централния защитник, твърдят в страната

Официално: Беласица подписа с Гущеров

Договорът е до края на сезона с опция за удължаване, съобщи кореспондент на Novsport

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки