Херо: Никой не е фаворит срещу Левски на „Герена“

„Лудогорец и ЦСКА пак ще се борят за титлата“, смята треньорът на Берое

Херо: Никой не е фаворит срещу Левски на „Герена“

Старши-треньорът на Берое Димитър Димитров не е съгласен, че неговият тим е фаворит преди сблъсъка с Левски в понеделник.

„Няма как някой да бъде фаворит на „Герена“. Левски си е Левски и срещу него никога не е лесно, в каквото и състояние да се намира. А и не виждам какво толкова се е променило при тях. Колко титуляри им ги няма от миналия сезон? Ама наистина титуляри. Не такива като Мазурек. Реално ги няма Тиам, Горанов и Мартин Райнов. Живко Миланов не го броя, защото той отдавна не играе. Като гледам, при нас проблемите не са по-малко. Душан Перниш няма да играе заради дисковата херния. Кукула не е картотекиран, Килиан се контузи още на пробите. Чакахме евентуално Ахмед Туба да се върне, но явно няма да се върне и той. Така че при нас, както виждате, проблемите не са по-малки, отколкото при тях“, заяви Димитър Димитров пред „Меридиан Мач“ и добави, че селекцията още не е завършила.

„Все още ни трябва един външен халф и един нападател. Търсим само свободни агенти. След моето идване, а и доста преди това пари за трансфери не се дават“, допълни Херо, който коментира и битката за челните места през този сезон.

„Още не мога да съм категоричен преди да съм видял новите попълнения във водещите отбори. Но като гледам, Лудогорец и ЦСКА пак са фаворити. Надявам се Берое да се представи много по-добре и да сме по-нагоре от миналия сезон.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки