Павел Колев: Ако изпаднеш в паника, няма как да управляваш Левски

"Няма нормализация в състоянието на клуба"

Павел Колев: Ако изпаднеш в паника, няма как да управляваш Левски

 Членът на УС на Левски Павел Колев даде кратък брифинг по повод новата екипировка на Левски за предстоящия сезон. Той за пореден път коментира ситуацията при "сините".

"Знаете какъв е поводът. Нормално е да представим новата екипировка преди първия ни мач с Берое. Joma България реагира като спец отряд за бързо реагиране. Няма начин да не им благодаря за бързата реакция. За по-малко от месец вече разполагаме с три мачови екипа, вратарски екипи и тренировъчна екипа. Магазинът вече е зареден. От утре ще се продават екипи. Надявам се феновете да са доволни от качеството и цената на екипировката. Договорът е за три години. Въпреки форсмажорните обстоятелства, нашата уговорка с Joma е от утре да започнем работа по екипировката за сезон 2021/2022, където процесът ще е по-професионален. Феновете също ще имат възможност да участват тогава. Сега, нямаше как да го направим, заради кратките срокове. Фирмата е много сериозна. Надявам се Левски да го използва максимално, за да даде на своите феновете качеството и стандарта, който заслужават", заяви Колев.

"Спокойствие трябва да има. Ако изпаднеш в паника, няма как да управляваш Левски. Опитваме се да работим професионално, но не е индикация, че финансовата ситуацията се е променила. Никой не иска да работи в такива малки срокове. От тази гледна точка мисля, че е редно да започнем работа по изработването на елементите от новата екипировка. Дали има някаква финансовото положение, не към днешна дата няма", добави той.

"Няма да обявя цена. Ще оставя това като изненада за всички фенове. Мога да ги уверя, че цената е по-ниска от тази на официалния мач екип от миналата година.

"Възможно е да има входящи и изходящи трансфери. На този етап няма нищо конкретно", добави той. "Продължава работата по членските карти. Готова е цялата идея. Има дребни детайли за изчистване. В края на август ще сме напълно готови и от 1 септември ще започнем да ги продаваме. Искаме членските карти да са достъпни навсякъде по света", добави Колев.

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

Левски с най-солена глоба след кръга

"Сините" броят 8000 лева на БФС

Костов води тренировката на Левски

Треньорът с дълга реч пред играчите

Левски с нов антирекорд

Вижте какво направиха „сините“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки