Вихрен победи трудно Надежда в Сандански

Домакините спечелиха с 2:1 в напрегнат мач

Вихрен победи трудно Надежда в Сандански

Доста напрегнат и оспорван мач изиграха футболистите на Вихрен Сандански и Надежда Доброславци. Първият гол в срещата бе отбелязан в 30-та минута, когато главния съдия Любослав Любомиров отсъди дузпа за задържане от страна на защитник на гостите на Николай Георгиев. Точен от бялата точка бе Методи Костов и резултата бе открит за 1:0. До края на първата част на двубоя не се случи нищо особено, освен показаните жълти картони на Кирил Беров от гостите и Красимир Здравков от домакините.

Много разправии през втората част на срещата. Главният съдия успя да се справи със ситуациите. В 65-та минута Любослав Любомиров показа втори жълт и естествено червен картон на Красимир Здравков от Вихрен и остави тима с 10 души.  Минута по-късно при центриране в наказателното поле на домакините Людмил Атанасов изненада вратаря на Вихрен и резултата бе изравнен – 1:1. Това не се понрави на възпитаниците на Здравко Лазаров, които тръгнаха към отбелязване на нов гол, насищайки половината им. В 70-та минута при атака на гладиаторите последва центриране и включилия се в помощ на нападението Даниел Златков отбеляза красив гол за 2:1. Последваха реакции от страна на футболистите на Надежда Доброславци, вратаря Асен Асенов бе декориран в жълто за оспорване на съдийското решение. В същата минута при отбелязване на гола старши треньорът на гостите Методи Атанасов навлезе на терена и главният съдия Любослав Любомиров му показа директно червен картон и го изгони от терена. В 85-та минута Иван Лазаров от Вихрен получи жълт картон за спъване на противников състезател. В двуминутното продължение главният съдия видя опасно атакуване на Лазаров срещу противников състезател и му показа втори жълт и червен картон и остави отбора на Вихрен с 9 души на терена.

След мача президентът на Надежда Доброславци Цветослав Цончев сподели, че не е доволен от съдийството и ще подаде жалба в ЗС на БФС.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки