Георги Тодоров: Положението в клуба го знаем само ние, които сме в него

"След като сме в такова финансово състояние, ще трябва да продаваме"

Георги Тодоров: Положението в клуба го знаем само ние, които сме в него

 Треньорът на Левски Георги Тодоров посочи най-големия проблем в тима. За пореден път наставникът на "сините" сподели, че няма необходимата бройка играч на някои позиции.

„Берое е силен и по-обигран отбор. С това ни превъзхождаха. В тази формация в защита играем за първи път. В средата на терена не ми харесват нещата. През първото полувреме почти нищо не направихме в нападение. Много грешни пасове. През втората част се опитахме да променим нещата. Такова ни е моментното състояние. Притесних се за дебютиращите играчи, но новите футболисти бяха най-добрите на терена", заяви Тодоров.

„Няма как да се променят нещата. Симеон Славчев пак се контузи. Медицинският щаб ми каза, че е добре преди мача, но той започна да куца от 20-ата минута. Само Илия Юруков имаме в центъра. Силно се надявам да вземем Борислав Цонев. И двамата братя имат желанието, но не знам какво ще стане“, добави още той.

„Привърженик съм на младите, но само с тях не може да стане. Юруков и Найденов не са млади вече. Вторият започна притеснен мача. Сега им се дава възможност и, ако не се наложат е тяхна вината. Положението в клуба го знаем само ние, които сме в него. Никак не е леко. Не бих искал феновете да са подготвени за слаби резултати. Приканвам привържениците да участват в кампаниите, за да може да помогнат на клуба. Трябва да направим добър отбор. Не стояхме лошо през второто полувреме. Но играхме срещу един от най-добрите отбори в България. Къса ни е скамейката, защото включвам играч, който не играе на тази позиция“, каза Тодоров.

„Не си заслужава, но в този момент няма как. Трудно изживявам загубите. Има всякакви ситуации. След като сме в такова финансово състояние, ще трябва да продаваме. Искам да благодаря на всички служители в клуба, които направиха всичко, за да може да изглеждаме така. Картотекираха централните ни защитници много бързо, което ни помогна. Не съм чувал Ейолфсон", завърши той.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки