Етър с куп проблеми срещу Царско село

Двата отбора затварят днес първия кръг от новия сезон

Етър с куп проблеми срещу Царско село

Етър не влиза в най-доброто си състояние в настоящото първенство.

Тази вечер „болярите“ гостуват на Царско село в последния мач от първия кръг, а треньорът Петко Петков бе измъчван от семейни проблеми и не му беше до футбол във вчерашния ден.

Освен всичко друго, той има проблеми със състава си.

С наказания от последния мач срещу Ботев (Пловдив) изгоряха титулярите Яни Пехливанов и Божидар Кацаров.

Търновци трябва да компенсират тяхната липса, като по всяка вероятност в центъра на защитата ще действат Георги Купенов и новият Пламен Крачунов, който се присъедини към отбора още в края на миналото първенство.

Очаква се в центъра на терена да си партнират Ивайло Михайлов, Даниел Пехливанов, Никола Колев и Антон Огнянов. Атаката пък трябва да водят Милчо Ангелов и Валентин Йосков.

Етър загуби последната си контрола от Ботев (Пловдив) с 0:3 и очевидно не е в добро състояние. Непосредствено преди старта на първенството отборът се раздели и с Фло Боджадж, като равностоен негов заместник не е намерен. Селекцията при „болярите“ явно ще се прави в движение.

В Царско село има по-малко проблеми на старта. Треньорът Любослав Пенев не може да разчита единствено на възстановяващия се вратар Джони Пласид, който сигурно ще остане извън групата.

Наказани от баража срещу Септември са Уесли Ната и Симеон Мечев. За сметка на това бяха картотекирани карето нови попълнения Мохамед Брахими, Дилън Мартенс, Салиф Сисе и Васил Божинов. Очаква се първите двама дори да попаднат в титулярния състав на „царете“.

Мачът Царско село – Етър е днес от 20:00 часа, пряко в ефира на Диема спорт. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки