От Дортмунд: Санчо остава при нас!

"Решението е крайно", отсече спортният директор на Борусия, но Юнайтед не се отказва

От Дортмунд: Санчо остава при нас!

Сагата около бъдещето на Джейдън Санчо е към своя край, според Борусия Дортмунд, тъй като от клуба бяха дали краен срок до вчера на Манчестър Юнайтед да плати исканите 120 млн. евро.

“Червените дяволи“ не го направиха и английският национал замина в понеделник на лагер с „жълто-черните“ в Швейцария, макар че през уикенда се прибра на Острова. 

Спортният директор на "жълто-черните" Михаел Цорк е категоричен, че суперталантът остава в клуба.

"Плановете ни са свързани със Санчо. Той ще играе за Дортмунд през следващия сезон. Решението е крайно. Мисля, че това отговаря на всички въпроси. Миналото лято адаптирахме заплатата му, за да отговаря на представянето. В този контекст той удължи договора си до 30 юни 2023-а още тогава", посочи Цорк. 

Възнагражданието на Санчо в Борусия е 190 хил. паунда на седмица, а Юнайтед му предлага по 340 хил. и не се отказва от идеята да го привлече, въпреки думите на шефа, съобщава Sky Sports. 

20-годишният халф имa желание да акостира на "Олд Трафорд", откъдето обаче отказват да платят исканата сума и смятат, че в крайна сметка ще накарат "жълто-черните" да я занижат. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки