Петко Петков: Бяхме прекалено пасивни, позволихме им спокойно да разиграват

"Велико Търново е футболен град, сигурен съм, че нещата ще се стабилизират"

Петко Петков: Бяхме прекалено пасивни, позволихме им спокойно да разиграват

 Старши треньорът на Етър Петко Петков беше реалист и заяви, че отборът заслужено е загубил срещата срещу Царско село. Той зави, че има доста какво да се подобрява, но той го отдаде на това, че е е само пъви кръг  и генерални изводи не трябва да се правят.

"Поздравявам Царско село, заслужено спечелиха. Не стояхме добре, имаме доста неща, които трябва да подобряваме. Няма да се оправдавам от липсата на основни играчи, това бе шанс за останалите от групата".

"През първото полувреме загубихме срещата, през втората част опитахме да сме по-агресивни, но получихме гол, червен картон, изпуснахме положения, нелеп трети гол. Имахме и с 10 човека шансове, можехме да се върнем в мача. Щяхме да имаме още шансове. Недоволен съм от това как започнахме срещата". 

"Нямам обяснение. За съжаление бяхме прекалено пасивни, позволихме им спокойно да разиграват, тогава бяхме най-зле. Ние сме играли срещу отбори с всякакви системи. Футболистите знаят какво да правят в тази схема на игра. В началото бяхме много мудни, отдавам го на това, че е първи мач. Има хора, които трябва да се адаптират. Но това е просто един мач. Рано е да се правят оценки, особено за тези, които дебютираха. Някои тренират с нас от  3, 4 седмици. Съставът беше странен, някои играха на нетипични позиции. Тепърва ни предстоят доста мачове, в които трябва да показваме по-добро лице".

"Всички чакаме с надежда новото Общо събрание. Велико Търново е футболен град, сигурен съм, че нещата ще се стабилизират. Градът заслужава по-добър отбор. Направихме един слаб мач, особено през първата част, тогава бяхме епизодични".

"Очакваме нови играчи, малко се позабави селекцията. По-сложно става, особено с чуждестранните футболисти. Търсим на всяка позиция, няма да се откажем от нито един добър футболист", заяви Петков.

Нова дата в Етър за вековния юбилей

Ще има мач на звездите

Хебър показа истинското си лице и смачка Етър в Пазарджик, Папазов блесна с два гола (ВИДЕО)

Отборът на Любо Пенев показа изключително качество в мача

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Литекс не се даде на Етър

Нов дебютира за "болярите"

Светльо Петров: Нужна ни е концентрация срещу Левски

Горка Ларучеа аут за срещата със "сините"

Етър надделя над Янтра на градския стадион в Несебър

Димитров и Есало бяха точни за успеха на "болярите"

Етър привлече халф със сериозна визитка

Йоаким Карсела е поредният нов в състава на търновци

Светльо Петров след инфарктната загуба: Футболът ни наказа

Треньорът на Етър бе крайно разочарован след загубата срещу Черно море

ИНФАРКТНО: Черно море удари Етър в 98-та минута (ВИДЕО)

"Моряците" на върха в Efbet лига, Илиан Илиев изгонен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки