РАЗКРИТИЕ: Вальо Антов отново национал

Световноизвестна марка облича ЦСКА, на "Армията" чакат новите екипи

РАЗКРИТИЕ: Вальо Антов отново национал

Голямата надежда на ЦСКА Валентин Антов ще получи повиквателна за мачовете на националния отбор в Лигата на нациите в началото на следващия месец.

България стартира с домакинство на Ейре на 3 септември, а три дни по-късно лъвовете гостуват на Уелс.

19-годишният Антов отново е впечатлил с изявите си селекционера Георги Дерменджиев, който го извика и за контролата срещу Беларус в края на февруари, която се оказа и последният мач за националите преди пандемията от коронавирус.

Тогава българите паднаха с 0:1 на стадион "Васил Левски", а младата надежда на ЦСКА се появи на терена, заменяйки Стефан Велков в центъра на отбраната.

Любопитното е, че до пролетта Антов играеше по-често като дефанзивен халф за червените, но постепенно и на "Армията" го върнаха към изконния му пост на централен защитник.

Дебютът на Вальо за трикольорите пък бе още при Петър Хубчев в последните 10 минути на евроквалификацията с Косово (1:1) в Прищина през март 2019-а.

Освен тийнейджъра, от ЦСКА за Лигата на нациите се очаква да бъдат повикани още няколко футболисти. Преди в състава попадаха Кристиян Малинов, Петър Занев и Иван Турицов.

Междувременно играчите и спортно-техническият щаб на ЦСКА получиха чисто нови костюми за новия сезон.

Вчера на играчите им бе направена специална фотосесия със стилните облекла на клубната база в Панчарево. Те са марка "Хуго Бос". 

С тях армейците ще пътуват при гостувания в евротурнирите, а и ще ги обличат преди някои мачове у нас, както и при по-специални събития с клубна ангажираност.

Костюмите са в тъмен цвят, с бели ризи и червени вратовръзки. Някои от футболистите веднага се похвалиха в социалните мрежи.

В Инстаграм снимка публикуваха Белтраме, Юга и Ахмедов как позират, държейки топка в ръце с костюмите.

В най-скоро време трябва да има и представяне на новите екипи, пише "Тема спорт".

Изчаква се добавянето на нов елемент по тях, като е възможна и лека корекция в самия десен на фланелките, които за поредна година са "Адидас".

През новия сезон десенът е доста по-изчистен, като трите ленти запазена марка на немския гигант са разположени на раменете на фланелките.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки