Сензациите в пресата: Каляри спъва селекцията на ЦСКА

Панамци дойдоха в Етър, Върнан Анита си намери нов отбор

Сензациите в пресата: Каляри спъва селекцията на ЦСКА

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 13 август 2020 година:

„Меридиан мач“: Каляри спъва селекцията на ЦСКА

В последните години все някой търси пари от ЦСКА и завежда дело срещу клуба. Сега обаче може да се получи точно обратното. „Блиц“ съобщи, че „червените“ все още не са получили последния транш от трансфера на Кирил Десподов в Каляри. Националът беше продаден на италианския тим през януари 2019 година, като според различни източници сумата варираше от 3 до 4 млн. евро. Клубът от остров Сардиния дължи на ЦСКА малко над 700 000 евро (над 1 400 000 лева). Парите е трябвало да пристигнат на сметката на „армейците“ в края на март. Дали заради пандемията, довела до финансова криза в много отбори по света, или заради нещо друго, но италианците все още не са се издължили на 100% на ЦСКА. „Червените“ имат готовност да подадат сигнал до УЕФА и да заведат дело срещу Каляри. Сумата е доста сериозна за родните стандарти, тъй като за 700 000 евро може да се купи наистина класен футболист. Така че по този начин се спъва и селекцията на „армейците“, които са се заканили да прекъснат доминацията на Лудогорец. До момента „червените“ привлякоха петима нови - халфовете Амос Юга и Юнус Санкаре, крилото Жюл Кейта, защитникът Юрген Матей, както и вратаря Димитър Евтимов. Не е тайна, че Стамен Белчев иска подсилване в атака, най-вече по фланговете, но евентуалният нов играч може да се бави точно, защото солидната сума от Каляри по трансфера на Десподов липсва. 

„24 часа“: Панамци дойдоха в „Етър“

Двама панамски футболисти - халф и защитник, пристигнаха в „Етър“ и ще се включат в отбора, който загуби катастрофално с 0:3 при гостуването си на „Царско село“ в първия двубой от първенството. Търновци се представиха доста зле срещу тима на Любослав Пенев и има доста да наваксват. Светкавичен червен картон си изкара бившият защитник на ЦСКА Пламен Крачунов, който два пъти в рамките на 7 минути видя жълтия цвят от Валентин Вълков.

„Меридиан мач“: Валвайк ще пробва Анита
Доскорошният футболист на ЦСКА Върнан Анита има шанс да си намери нов отбор. От вчера той се присъедини към нидерландския Валвайк, където ще изкара двуседмични проби. Ако бъде одобрен, той ще подпише договор до края на сезона. Вероятно 31-годишният Анита ще изиграе и една контрола, за да проверят в какво състояние. Бившият футболист на Аякс, Нюкасъл и Лийдс пристигна на „Армията“ през тази пролет. Той обаче изигра едва 2 мача за ЦСКА и предпочете да се върне в родината си, когато се разрази пандемията от коронавирус и спряха първенството. Говореше се дори, че Анита може отново да облече червената фланелка, но явно той има съвсем различни намерения, свързани с продължаването на кариерата си в Нидерландия. 
 
Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки