Попето скочи на Ростов: По-добре да умреш като мъж, отколкото да търпиш като мишка!

„Напълно разбирам колко мръсотия ще се излее върху мен…“

Попето скочи на Ростов: По-добре да умреш като мъж, отколкото да търпиш като мишка!

Бившият капитан на българския национален отбор Ивелин Попов публикува в Instagram дълго обръщение към феновете си по случай напускането на Ростов. По-рано днес официално бе обявено, че Попето ще продължи кариерата си в Сочи.

Родният полузащитник остро критикува вече бившия си клуб и призова да не се вярва на появилите си информации, свързани с причините за напускането на Ростов. Ивелин Попов е категоричен, че причината не са парите.

„Скъпи фенове, време е да кажа своя истина във връзка със ситуацията! Никой не иска да напусне мястото, където се чувства добре, особено след постигане на толкова добри резултати с отбора. Да, труден човек съм, по отношение на това, че не мога да седя и да си мълча, ако забележа как нещо започва да се случва в семейството! Хората се променят и спират да оценяват своите, не само след поражение, но в повечето случаи и след добри резултати! Напълно разбирам колко мръсотия ще се излее върху мен, но по-добре да умреш веднъж като мъж, отколкото да седиш и да търпиш като мишка!

„Не вярвайте, че преговарях зад гърба на клуба. Семейството ми напълно си уреди живота в Ростов и всички мислехме, че ще завърша кариерата си тук. Не вярвайте, че си тръгвам заради пари! Както лично ми каза президентът на клуба Арташес Харутюнянец: “Ти си луд човек, как ще си тръгнеш за по-малко пари!” Да, парите са важни, но не по-важни от Честта и Достойнството. Не вярвайте, че си тръгнах заради размяната! Ако погледнете професионалния ми живот, никога не съм се страхувал от конкуренцията. Напротив, когато конкуренцията е честна и ще го повторя отново - честно казано, готов съм да се боря и да се докажа напълно. Имах няколко разговора с треньора, които ме накараха да разбера, че “Капитан” е само дума. “Плащат ти пари, затваряш си устата и играеш!!!”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки