Сензациите в пресата: Ще си тръгне ли Заги от Славия?

Македонецът с първа тренировка при „белите“, Митко Илиев изпревари великия Садъков, Петко Петков е в болничен - бъдещето му се решава в понеделник и още…

Сензациите в пресата: Ще си тръгне ли Заги от Славия?

Сензациите в пресата днес, събота, 29.08.2020 година:

„Меридиан мач“: Ще си тръгне ли Заги от Славия?

Ще си тръгне ли най-успешният треньор на Славия този век от „Овча купел“? Това е въпросът, който мъчи всички, свързани с „белия“ клуб. Златомир Загорчич направи наистина феноменални неща с отбор, с неособено висок кадрови потенциал. Купа на България, трето място миналия сезон и куп взети точки или победи над Левски, Лудогорец, ЦСКА... Напоследък обаче нещата в Славия не вървят и тимът няма победа от началото на сезона - 1:1 с Черно море, 0:3 от Лудогорец, 0:2 от Локо  (Пд), а за капак и отпадането от Кукъси. Спадът в играта на „белите“ обаче е напълно очакван. Тръгнаха си Галин Иванов, Георги Йомов, Цветелин Чунчуков, почти бе продаден и Янис Карабельов, като не е изключено това да се случи скоро. И кой бе привлечен на тяхно място - ветеранът Димитър Рангелов и дефанзивният футболист Радослав Терзиев. Така че изобщо не се изненадвайте от думите на Загорчич след поражението от Локо (Пд), когато почти в прав текст каза, че си тръгва. Той води Славия и срещу Кукъси, но след мача на всички от „белия“ лагер им бе забранено да говорят. А това показва колко голямо напрежение се е натрупало в „Овча купел“. Изобщо няма да е изненадващо, ако Заги напусне Славия, ако не сега, то след дербито с ЦСКА, което е утре.

„Тема спорт“: Македонецът с първа тренировка при „белите“

Северномакедонският ляв бек Филип Антовски дойде в София и вчера направи първа тренировка със Славия. 19-годишният бранител ще е под наем за една година от Динамо Загреб. Там той е играл основно за втория тим и в Младежката Шампионска лига. 19-годишният Литовски преминава в хърватския гранд от Вардар Скопие през лятото на 2019 година. Той има 4 мача за младежкия национален отбор на Северна Македония. Развитие се очаква и около привличането на крилото Александър Тонев. Той се опитваше да си уреди трансфер в Унгария, след като се оказа ненужен в Ботев Пловдив. Ако не успее да си намери отбор навън, е дал дума на президента на Славия Венцеслав Стефанов да премине на "Овча купел".

„Меридиан мач“: Петко Петков е в болничен, бъдещето му се решава в понеделник

Петко Петков продължава да е треньор на Етър.Той е в болничен и именно това е причината специалистът да не води тима при гостуването на Монтана и днес срещу Лудогорец. В понеделник Петков ще има среща с новите шефове на „болярите“, на която ще се реши бъдещето му. Те искат Петков да остане, но последната дума ще има бившият помощник-треньор на Лудогорец. Днес „виолетовите“ ще бъдат водени от Калоян Чакъров, а по документи треньор ще е Тодор Киселичков. 

„Меридиан мач“: Митко Илиев изпревари великия Садъков
Димитър Илиев продължава да пише история за „смърфовете“. Той вече е играчът с най-много голове за „черно-белите“ в Европа от дузпа, като изпревари легендата Аян Садъков, който е вкарал две попадения от 11-метров удар в турнирите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки