Зума: Ще впечатлим Моуриньо

"Ако елиминираме Тотнъм, това ще бъде най-големият успех в исто­рията на българския клубен футбол"

Зума: Ще впечатлим Моуриньо

 Най-голямата леген­да на Локомотив (Пд) - Христо Бонев, комен­тира пред „Меридиан Мач" вчерашния жре­бий, който изправи „черно-белите" срещу Тотнъм в Лига Европа. „И Акрапович, и Крушарски, поискаха вед­нага, след като се кла­сирахме за този кръг, да срещнем Тотнъм. Ето, че се случи. Ще играем срещу един от най-добрите отбори в Европа, да не кажа и в света. За нас е чест ще посрещнем един от най-големите треньори в света Жозе Моуриньо и още много звез­ди на английския фут­бол. Откакто той ги пое ми прави впечатление, че станаха по-добри като колектив, помагат си много на терена, не се робува на имена, не играе отборът само за един човек. Но ние няма да се предадем. Това, че имаме такъв съперник на среща съм сигурен, че ще мо­билизира до краен предел. Сигурен съм, че ще впечатлим Мау­риньо, а и играчите на Тотнъм", уверен е Зума.

„Жалко, че мачът ще бъде без фенове. На­шата публика е извест­на в цяла Европа, за­ради безрезервната си подкрепа към отбора. Предполагам, че феновете ще бъдат около стадиона и пак ще под­крепят мощно отбора. Във футбола всичко е възможно. Виждали сме какви ли не неща.

Надявам се Тотнъм да има лош ден и да ги елиминираме. Макар и да изглежда немисли­мо, аз мисля, че Локо­мотив (Пд) има шан­сове да елиминира Тот­нъм. Ако се случи, това ще бъде най-големият успех. Не само в исто­рията на Локомотив (Пд), а и на българския клубен футбол. Преди години се случваше редовно български клу­бове да бият европей­ски грандове. Но тога­ва не бяхме толкова много изостанали от големите футболни сили. Днес обаче ако наш тим елиминира от­бор от английската Висша лига е нещо не­вероятно и ще бъде най-големият успех на всички времена", ка­тегоричен е Христо Бо­нев.

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки