56 късметлии ще полетят над София с балон от Спорт тото

БСТ все по-активно се включва в подпомагането на българската култура

56 късметлии ще полетят над София с балон от Спорт тото

 Български спортен тотализатор все по-активно се включва в подпомагането на българската култура. Спорт тото е един от участниците и спонсори на летния фестивал Sofiа Summer Fest.  В продължение на един месец жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на изключително разнообразна културна програма. За всички присъстващи, тотализаторът е подготвил и много забавни игри, състезания и атракции, които да обхванат интересите на всички възрасти. На 6-ти септември всеки желаещ може да се включи в състезанието по футболен дартс, стрелба с лък, състезание с чували и още атрактивни и предизвикателни игри. Любителите на джаги ще могат да премерят сили на 12-ти и 13-ти септември. На 19-ти и 20-ти септември, ще има състезания по баскетбол и много семейни игри,  а на 26-ти и 27-ми септември е подготвена демонстрация на спортни федерации и клубове.

В периода от  5.09 до 27.09 общо 56 участници ще преборят земното притегляне, като полетят в небето на София с балон, а Спорт тото ще подари на всеки селфи стик, с който да запазят събитието за семейния фото архив. Ще има и много подаръци, сред които тениски на тотализатора, топки, слънчеви очила и много добро настроение.

Мястото на събитието е Южен  парк зад музея „Земята и хората“. Подробности за това как да се включите ще научите на страницата на Български спортен тотализатор във фейсбук.

С това приятните изненади от тотализатора не свършват. В неделния тираж 10 късметлии, ще спечелят допълнителни печалби по 500 лева от играта „5 от 35“. Класиката на джакпотите отново е на линия с печалби до 2 600 000 лева от играта „6 от 49“. До 3 000 000 лева могат да грабнат тези, които харесват комбинациите от зодии и числа в играта „5 от 50 – Зодиак“ и до 1 130 000 лева за шест познати числа в играта „6 от 42“.

Бонус печалбите без допълнителен залог са до 200 000 лева във „Втори тото шанс 5 от 35“, до 120 000 лева във „Втори тото шанс на 6 от 49“ и до 35 000 лева във „Втори тото шанс на 6 от 42“. Всеки, който поиска, може да се включи в игрите на тотото. Статистиката показва, че във всеки тираж печелят средно по 50 000 участници.

Залози за 72-рия можете да правите до 18:00 часа в неделя онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки